Plázacicáról énekel Kálloy Molnár Péter - fanyar humor...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Plázacicáról énekel Kálloy Molnár Péter - fanyar humor a zenében

Plázacicáról énekel Kálloy Molnár Péter - fanyar humor a zenében

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-16

A népszerű színész-rendezőt a Beugró című televíziós műsor kapcsán az elmúlt években talán azok is szívükbe zárták, akik korábbi filmjeit és színházi sikereit nem látták. 


Rendezvénynaptár
Kálloy Molnár Péter legújabb pop-rock albuma Pesti álom címmel jelenik meg november 7-én.

A népszerű színész-rendezőt a Beugró című televíziós műsor kapcsán az elmúlt években talán azok is szívükbe zárták, akik korábbi filmjeit (Üvegtigris, Kútfejek, Papírkutyák) és színházi sikereit (Shakespeare Összes Rövidítve, Kövek a zsebben, Az ősember) nem látták. Új zenei CD-je történeteket mesél: az édes bombanőről, a száz évvel ezelőtti körútról, a plázacicáról, a gyermekkorról, a felnőttkor gyerekességeiről, szerelemről, szakításról.

A szövegekben költészet, majd elementáris erejű, olykor fanyar humor. Minden, amit megszokhattunk tőle színészként. Az igazi meglepetés Kálloy zeneszerzői virtuozitása, igaz, zseniális csapat jegyzi a korongot: Hrutka Róbert hangszerelés, gitárjáték, Borlai Gergő dobok, Fekete-Kovács Kornél trombita, Giret Gábor basszusgitár, Galambos Zoltán zongora, Kalmus Felícián cselló, Orosz Zoltán harmonika. Találkozásuk Kálloy Molnár Péterrel igazi zenei különlegességet ígér. 
 
[ 1721 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x