Botrány Komár buliján
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Botrány Komár buliján

Botrány Komár buliján

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-15

A magyar Elvis nyílt színen káromkodott, szidott mindenkit. 


Rendezvénynaptár

Komár Lászlót a sértegetések miatt a pannonhalmi utcabál kellős közepén otthagyta kollégája, aki pedig az elmúlt 25 évben nem egy sztárral dolgozott, de összetűzése csak Komárral volt.

Az eset június 18-án történt, Pannonhalmán az utcabálon, ahol Komár László a színpadon trágárkodott és még egy üveget is a közönség közé rúgott. Az esetről most számolt be a Színes Bulvár Lap.

Az énekes a számok felkonferálása közben büdös köcsögnek szólította kollégáját és a miniszterelnököt is szapulta - meséli az esetet Erdélyi Elemér, aki eddig Komár mindenese volt, de a történtek miatt azonnal otthagyta a fellépést ,és azóta sem beszéltek egymással. Erdélyi negyedszázados pályafutása alatt megfordult többek között Szikora Robi és Zalatnay Cini mellett is, de összetűzése csak Komárral volt.

A színpadi botránynak, sőt a színfalak mögötti viszálynak is szemtanúja volt az utcabál szervezője, aki - mint mondta - meg is jegyezte a művész úrnak, hogy ő bizony ilyen hangon soha nem beszélne az alkalmazottaival.
 
 
[ 538 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x