Összecsap Karsai Zita és Czene Attila
Címlap / Showbiznisz / Összecsap Karsai Zita és Czene Attila

Összecsap Karsai Zita és Czene Attila

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-25

Bár Karsai Zita és Czene Attila is komoly táncteljesítményt nyújtott az utóbbi időkben, most mégsem ebben a műfajban mérik össze erejüket. Zita és Attila a SZ.É.P. - Szűréssel az Életért Program mellé állt, méghozzá oly módon, hogy vidéki középiskolák csapatkapitányai lettek. A diákok abban versenyeznek, hogy ki tud több embert elhívni az ingyenes szűrővizsgálatokra. 

 

A Miniszterelnöki Hivatal országos kampányt indított azzal a céllal, hogy minél többen vegyenek részt egészségügyi szűrővizsgálatokon, hiszen hazánk egészségügyi mutatói meglehetősen alulmaradnak az európai átlaghoz képest. Kutatások szerint a magyarok többsége nemtörődömségből, vagy időhiány miatt hanyagolja el a rendszeres szűréseket, és sokan tartanak attól, hogy a vizsgálatok fájdalmasak lehetnek.

Szakmai és civil szervezetekkel karöltve ezen a hozzáálláson szeretne változtatni a Miniszterelnöki Hivatal a Szűréssel az Életért Programmal. December 15-éig ezért minden szombaton – a SZ.É.P. Szombatokon – ingyenes szűrővizsgálatokat tartanak az ország hét nagyvárosában. Az országjáró körút Budapesten kezdődött, majd Debrecen, Győr, Miskolc, Pécs, Szeged és Székesfehérvár kerül sorra. A vidéki városok mindegyikében találkozhatnak a szűrésre látogatók Karsai Zitával és Czene Attilával, hiszen ők egy-egy helyi középiskola csapatkapitányaként résztvevőket toboroznak. 

"Amint megtudtam, hogy az egészség érdekében tehetek valamit, azonnal igent mondtam a megkeresésre. Az utóbbi időkben magam is rendkívül komolyan veszem az egészségügyi szűréseket, mert tudom, hogy ha valamilyen betegség felüti a fejét, azt még korai szakaszban akár teljesen meg lehet gyógyítani, ám később erre egyre kevesebb az esély. Örülök, hogy ebbe a programba diákokat is bevonhatunk, hiszen ha bennük már most tudatosodik a szűrések fontossága, akkor így fogják élni az életüket. A csapataimmal roppant kreatívak vagyunk, minden városban reklámfilmet forgattunk, amit a helyi televíziók sugároznak, és egyéb módon is toboroznak a diákok. Minden csapat nagyon lelkes, ezért el sem tudom képzelni, hogy Attiláék fognak győzni" – mondja Karsai Zita. 

"Számomra már fiatal koromtól egyértelmű volt, hogy rendszeresen el kell járni a szűrővizsgálatokra: erre neveltek a szüleim. Azt, hogy miért is fontosak a szűrővizsgálatok az Egyesült Államokban töltött egyetemi éveim alatt tanultam meg. Amerikában az emberek számára természetes, hogy saját érdekük részt venni a szűréseken. A családomban sajnos több olyan betegség és ebből adódóan haláleset volt, amelyeket talán meg lehetett volna előzni, ha odafigyelnek. A középiskolás csapataim figyelmét mindig felhívom erre, és úgy tűnik, hatásos az, amit mondok. A diákokkal rengeteget ötletelünk, hogy ki milyen módon fog résztvevőket toborozni a SZ.É.P. szombatokra. Forgatunk reklámfilmet, vannak, akik szendvicsembernek öltöznek, néhányan a lakhelyükön csöngetnek be a szomszédokhoz, mások pedig szórólapokat osztogatnak. Tudom, hogy Zita csapatai is roppant lelkesek, de az biztos, hogy nem fognak legyőzni minket!" – szögezi le határozottan Czene Attila.
 
 
 
[ 644 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x