Komár őrjöngött a bécsi reptéren, Koós János nem beteg...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Komár őrjöngött a bécsi reptéren, Koós János nem beteg

Komár őrjöngött a bécsi reptéren, Koós János nem beteg

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-15

Komár László részegen botrányt okozott a schwechati repülőtéren. Koós János állítja: a híresztelésekkel ellentétben, nem operálták a szívét, és nem támadta meg semmiféle halálos kór, csupán a korával vív harcot. 


Rendezvénynaptár

Az énekest a TV2 Aktív című műsora repítette volna Mallorcára, ám a rock and roll magyar királya a szemtanúk állítása szerint ittas állapotban szóváltásba keveredett a reptér személyzetével, majd elviharzott. A Blikk szerint a csatorna jogi lépéseket fontolgat.

- Félreértelmezték a mondataimat. Arról beszéltem nekik, hogy küzdök a korommal, ők ezt úgy értelmezték, hogy küzdök a kórommal– mondta Koós a Borsnak.

A szegedi paprikaperben tegnap hatályon kívül helyezte az első fokú ítéletet és új eljárás lefolytatására utasította a Szegedi Városi Bíróságot a másodfokon eljáró Csongrád Megyei Bíróság. Az ügyészség ártalmas közfogyasztási cikkel való visszaéléssel, illetve a fogyasztók megtévesztésével vádolta a Szegedi Paprika Zrt. három vezetőjét - írja a Népszabadság.

Öt százalékkal nőttek az építőipari termékek árai tavalyhoz képest – állítja a KSH. Az alapanyag-drágulás miatt az új házak építési költségei is emelkednek. A szakértők az okok között említik Kína és India felvásárlópiacának kielégíthetetlen keresletét, valamint az energiahordozók drágulását - olvasható a VG-ben.
 
 
 
[ 1089 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x