Megkerült Komár László, Koltai Róbert nem válik el Pogány...
Címlap / Showbiznisz / Megkerült Komár László, Koltai Róbert nem válik el Pogány Judittól

Megkerült Komár László, Koltai Róbert nem válik el Pogány Judittól

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A szabad ég alatt aludt, majd stoppal jutott el Bécsből Magyarországra Komár László! Képtelen pontot tenni a házassága végére Pogány Judit és Koltai Róbert. 

A "honi Elvis" a szívességért csakem ötvenezer forintot kifizetett az őt kisegítő sofőrnek. Az énekes a Blikknek azt mondta, nem haragszik senkire a TV2 munkatársai közül. Komár László hétfőn részegen botrányt okozott a schwechati repülőtéren, majd nem szállt fel a TV2 sztárjait Mallorcára repítő gépre. Aztán nyoma veszett egy időre.

Bár a színészpár több évtizedes házassága néhány éve zátonyra futott, és úgy döntöttek, külön utakon folytatják életüket, úgy tűnik a válás szóba se jöhet. A válóperről szóló pletykák a Bors szerint megviselik mind a két művészt. Pogány Judit a munkába temetkezik, Koltai Róbert pedig azt mondja: Nem váltunk el és nem is fogunk.

Verekedés tört ki a pécsi bíróságon. Garázdaság vétsége miatt idézték a pécsi bíróságra azt a 23 éves férfit és 21 éves nőt, akiknek szerda reggeli pere félbe szakadt, mivel a vádlottak rokonai a tárgyalóteremben összeverekedtek - írja a Népszabadság.
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2024 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x