Megkerült Komár László, Koltai Róbert nem válik el Pogány...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Megkerült Komár László, Koltai Róbert nem válik el Pogány Judittól

Megkerült Komár László, Koltai Róbert nem válik el Pogány Judittól

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-15

A szabad ég alatt aludt, majd stoppal jutott el Bécsből Magyarországra Komár László! Képtelen pontot tenni a házassága végére Pogány Judit és Koltai Róbert. 


Rendezvénynaptár

A "honi Elvis" a szívességért csakem ötvenezer forintot kifizetett az őt kisegítő sofőrnek. Az énekes a Blikknek azt mondta, nem haragszik senkire a TV2 munkatársai közül. Komár László hétfőn részegen botrányt okozott a schwechati repülőtéren, majd nem szállt fel a TV2 sztárjait Mallorcára repítő gépre. Aztán nyoma veszett egy időre.

Bár a színészpár több évtizedes házassága néhány éve zátonyra futott, és úgy döntöttek, külön utakon folytatják életüket, úgy tűnik a válás szóba se jöhet. A válóperről szóló pletykák a Bors szerint megviselik mind a két művészt. Pogány Judit a munkába temetkezik, Koltai Róbert pedig azt mondja: Nem váltunk el és nem is fogunk.

Verekedés tört ki a pécsi bíróságon. Garázdaság vétsége miatt idézték a pécsi bíróságra azt a 23 éves férfit és 21 éves nőt, akiknek szerda reggeli pere félbe szakadt, mivel a vádlottak rokonai a tárgyalóteremben összeverekedtek - írja a Népszabadság.
 
 
 
[ 1692 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x