Kóbor János megveszi a Korda villát, Anettka eldobta az özvegyi...
Címlap / Showbiznisz / Kóbor János megveszi a Korda villát, Anettka eldobta az özvegyi fátylat

Kóbor János megveszi a Korda villát, Anettka eldobta az özvegyi fátylat

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-02

Korda eladja a villáját! Anettka is sorbaállt a menyasszonyi csokorért Győzike és Bea ötödik esküvőjén. Már Afrikáig ér a rendszámbiznisz. 

 

Új házba költözteti a családját a múlt héten megnősült Kóbor János. Az Omega együttes énekese már ki is nézte magának a törökbálinti Tükörhegyen Korda György mediterrán jellegű házát, s úgy tudjuk, hamarosan létre is jön az üzlet. Egy ingatlaniroda szerint a luxusvilla alaphangon 100 millió forintot is megér - olvasható a Blikkben.

A showman lagziján az özvegy már nem feketében, hanem elegáns barack színű ruhában jelent meg, s nem titkolja, hogy férje halála után nem akarja magányosan leélni életét. – Rezső úgy ment el, hogy megkért, ne maradjak egyedül. Fiatal vagyok, és én sem gondolom, hogy egyedül kéne leélnem az életemet - mondta Anettka a Borsnak.

Bár gyülekeznek a sötét felhők a rendszámmal ügyeskedő autósok feje fölött, egyre szélesebb körben hódít ez az újfajta adómegkerülési társasjáték. A szlovák táblák mellett mind több gépkocsin látható liechtensteini, német, egyesült államokbeli, sőt afrikai országot sejtető azonosító - írja a VG.
 


 
 
[ 1552 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x