Gyerekrabló fenyegeti Sarka Katáékat, dúsgazdag politikus...
Címlap / Showbiznisz / Gyerekrabló fenyegeti Sarka Katáékat, dúsgazdag politikus Dobó Kata új párja

Gyerekrabló fenyegeti Sarka Katáékat, dúsgazdag politikus Dobó Kata új párja

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-26

Csak rövid ideig örülhetett önfeledten szülketendő gyermekének Sarka Kata. Nagy feltűnést keltett az egyik elegáns budai étteremben Dobó Kata, aki meghitten vacsorázott Gyenes Leventével, Gyömrő polgármesterével, majd kéz a kézben távoztak. 

 

A kismama boldogságát elképesztő tartalmú fenyegető levelek teszik tönkre. Egy nő azzal fenyegeti Sarka Katát, hogy elrabolja születendő gyermekét, hogy DNS vizsgálattal bizonyítsa: nem Hajdú Péter az édesapa. A levélíró állítja, csak a véleményét írja meg, és segíteni próbál. – Azt követeli, hogy vetessem el a gyerekemet, Pétertől pedig azt, hogy csináltasson DNS tesztet, hogy kiderüljön, ki a valódi apa. Megfenyegetett, ha nem tesszük meg, kikapja a gyerekünket a babakocsiból, és ő viszi el vizsgálatra - mesélte Kata a Borsnak.

A szemtanúk szerint Dobó Kata és párja romantikus hangulatban volt, szerelmesen néztek egymásra. Pár nappal a közös vacsora után a színésznő feltűnt Gyömrőn, a polgármester kíséretében a Republic-koncertet hallgatta meg - olvasható a Blikkben. 
 
Megismételte a rendőrség a színesfémlopások visszaszorítására az illegális fémfelvásárlók ellen augusztusban sikerrel végrehajtott akcióját. A keddi akcióban országosan 556 átvevőt ellenőrizek; 295-nek nem volt érvényes működési engedélye. A hatóságok 21 milliós bírságot szabtak ki az illegális felvásárlóhelyek üzemeltetőire - írja a Népszabadság.
 

 
 
[ 906 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x