Albert Györgyi és Hajdú Péter összeveszett, Kapócs Zsóka...
Címlap / Showbiznisz / Albert Györgyi és Hajdú Péter összeveszett, Kapócs Zsóka kikosarazta a TV2-t

Albert Györgyi és Hajdú Péter összeveszett, Kapócs Zsóka kikosarazta a TV2-t

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-23

Albert Györgyi szerint Hajdú Péter nyálas úri fiú, míg az utóbbi szerint a riporternő trágár kocsmatündér. Egy nappal a felvételek előtt lépett vissza Kapócs Zsóka (29) a TV2 műsorától. 

 

Nem enyhül a viszály Hajdú Péter és Albert Györgyi között. A két híresség a Hal a tortán című műsor felvételén rúgta össze a port, és azóta is kígyót-békát kiabálnak egymásra. Györgyi epét hány Hajdútól, aki ellenben a Borsnak azt állítja: miután a riporternő részegen kis híján megmérgezte őt, telefonon támadt rá.
 
A Blikk szerint Kapócs Zsóka lett volna a TV2-n nemsokára induló új sztárműsor vezetője. A Tíz című produkcióban hetente egyszer ismert emberekkel napi pletykákat, híreket vesézett volna ki. A válogatásokon nagyon jól szerepelt az egykori szépségkirálynő, vagyis eldöntött tény volt, hogy ő kapja meg a műsort. Már meg is egyezett a csatorna és Zsóka, ám az utolsó pillanatban viszszalépett.  
 
Jóval többet költöttek eddig lottóra, sportfogadásra, kaparós sorsjegyre a magyarok, mint tavaly ilyenkor, ami főleg a rekord nyereményeknek és a nyári sporteseményeknek köszönhető. Nyerőgépekbe viszont egyre kevesebb aprót dobálunk - olvasható a Reggelben.
  

 
 
[ 1217 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x