Felmondott Pimasz úr, pszichiátriai kezelés alatt áll a pécsi...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Felmondott Pimasz úr, pszichiátriai kezelés alatt áll a pécsi gázoló

Felmondott Pimasz úr, pszichiátriai kezelés alatt áll a pécsi gázoló

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-15

Egy ideje nem látni a képernyőn Papp Gergőt, a Napló és a Mokka egykori műsorvezetőjét. Pszichiátriai kezelés alatt áll és rémálmok gyötrik Kálóczi Zsoltot, amióta két ember halálát okozta idén tavasszal Pécsett. Egészség-érettségi lesz júliustól. 


Rendezvénynaptár
A Pimasz úrként népszerűvé vált Papp Gergő a TV2 arculatváltása óta a reggeli műsorban még be-bejelentkezett, ám másfél hónapja végleg szakított a kereskedelmi csatornával. - Készül egy internetes oldal, ahol Pimasz úr hamarosan újjáéled – mondta Gergő a Blikknek.
 
A pécsi gázoló egy külvárosi zebrán egy babakocsiban unokáját toló asszonyt ütötte el 50 kilométeres óránkénti sebességgel. A 10 hónapos Zalánt és 67 éves nagymamáját, F. Lászlónét nem tudták megmenteni, a baleset után egy nappal mindketten meghaltak - idézi fel a történteket a Bors
 
Alapos orvosi vizsgálatnak vetnek alá jövő júliustól minden 16 éves gyereket – mindezt egy miniszteri rendelettel módosítása tenné lehetővé a kormányzat - ismertette terveit Székely Tamás miniszter a tárca évadzáró sajtóbeszélgetésén. Minderre azért van szükség, mert ebben az életkorban nincs kötelező szűrővizsgálat a fiatal felnőttekről - írja a Népszabadság.
 
- Szükségem volt ismertségre és pénzre - vallotta be Verebes István, mikor a Napi Ász arról faggatta, miért vett részt a Heti Hetesben, ha egyáltalán nem vonzza a kereskedelmi média. A válasz őszinte és meglepő volt.
  
 
[ 733 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x