Hernádi Judit: 14 évesen szexeltem! Havi 200 ezer volt Molnár...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Hernádi Judit: 14 évesen szexeltem! Havi 200 ezer volt Molnár Anikó ára!

Hernádi Judit: 14 évesen szexeltem! Havi 200 ezer volt Molnár Anikó ára!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-22

Verebes István Maya címmel könyvet írt Hernádi Juditról, aki őszintén vall életéről. Havas botránykönyvében Anikó őszintén beszél arról, milyen lehetőségei lettek volna prostituáltként.  


Rendezvénynaptár
Maya 14 évesen vesztette el szüzességét, első szerelmét kézzel verte, gyermeke apja pedig egészen egyszerűen az agyára ment. Ez önmagában még nem hír, de ha tudjuk, hogy Maya nem más, mint Hernádi Judit, hazánk egyik legnépszerűbb és legizgalmasabb színésznője, akkor már sokkal érdekesebb a dolog - írja a Blikk
 
Ki érti ezt? Molnár Anikó botránykönyvében nem titkolja, hogy milliókat utasított vissza egy-egy pásztoróráért. Ugyanakkor mégis elment egy hercegségbe prostituálódni, és azt is megtapasztalta, milyen a kitartott nő élete havi 200 ezerért - olvasható a Borsban.
 
Kalmár Tamás alezredesnek, a BRFK túsztárgyalójának másfél óra alatt sikerült meggyőznie a férfit, aki csütörtök délután kevéssel negyed hat előtt Budapesten fegyverrel a kezében berontott az OTP Nagy Lajos király úti fiókjába, hogy "ennyi volt, és csakis rajta múlik, mikor lesz vége a drámának, és hogyan". Kalmár a Népszabadságnak azt mondta: a rabló láthatóan nem volt felkészülve arra, hogy túszokat ejt. 
  
 
[ 1291 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x