Börtönbe vonul Bakács Tibor? Továbbra is intenzív osztályon...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Börtönbe vonul Bakács Tibor? Továbbra is intenzív osztályon Bujtor István!

Börtönbe vonul Bakács Tibor? Továbbra is intenzív osztályon Bujtor István!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-20

Lapszemle: Súlyos anyagi gondokkal küzd Bakács Tibor, közben pedig pénzbírságra ítélték, mert a vád szerint fasisztának minősítette a Goj Motorosokat. A léböjtkúra, vagy a bőrgyógyászati kezelés miatt lett rosszul Bujtor? Forrnak az indulatok a Velencei-tó partján a Korda házaspár új villája miatt. 


Rendezvénynaptár
Settenkedő rosszul fizető filmajánlók írásából próbálná fenntartani magát, ám eddig még egy vasat sem látott. Az üres zsebű kritikust az ág is húzza: egy rádióműsora miatt a bíróság százötvenezer forint bírság megfizetésére kötelezte. - A pénzbüntetést szeretném letölteni a börtönben, Táncsics előtt tisztelegve. Egy nap alatt ezer forintot ülnék le - mondta Bakács Tibor a Borsnak.
 
A Népszabadság információi szerint változatlanul súlyos állapotban van Bujtor István, a Veszprémi Petőfi Színház igazgatója. A 67 éves színművészt, több nagy közönségsikert aratott, a Balaton mentén forgatott film rendezőjét a veszprémi kórház intenzív osztályán ápolják - egyes hírek szerint egy általa kezdett léböjtkúrát követően, más források szerint viszont egy bőrgyógyászati kezelés után.
 
A Korda házaspár vadonatúj villáját úgy kerítette körbe, hogy közben egy szeletet kivágtak a tavat körülölelő sétányból. Igaz, nem ők az egyetlenek, de hogy az egyik leghíresebb magyar sztárpár sem törődik a törvényekkel és a jogszabályokkal, az már kiverte a biztosítékot a helyi lakosoknál. Az alaphangon 120 millió forintba kerülő villa saját partszakasszal és lépcsővel rendelkezik, ez pedig szúrja többek szemét is - olvasható a Blikkben.
  
 
[ 716 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x