Eperjes: Bujtor egyre jobban van! Kapócs Zsókát veszi el a...
Címlap / Showbiznisz / Eperjes: Bujtor egyre jobban van! Kapócs Zsókát veszi el a Fradi vezére Oszter Alexandra helyett!

Eperjes: Bujtor egyre jobban van! Kapócs Zsókát veszi el a Fradi vezére Oszter Alexandra helyett!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-08

Lapszemle: A teljes hírzárlat miatt még mindig sok a találgatás a színidirektor egészségi állapotával kapcsolatban. Mégis megtartja Berki Krisztián Fradi vezér az idén szeptemberre tervezett esküvőjét, csakhogy nem Oszter Alexandra színésznővel. 

 

Felröppent olyan hír is, hogy Bujtor István agyvérzést kapott a kezelések közben, és olyan is – ezt várja már az egész ország több mint egy hónapja –, hogy végre magához tért. A család egyik értesülést se cáfolta, illetve erősítette meg, de azt a famíliához közel álló forrásból a Blikk megtudta, hogy az agyvérzésről szóló hírekből egy szó sem igaz. Eperjes Károly viszont már jó hírrel szolgált: – Pista  erős,  felépül!  Egyre jobban van, végre reménykedhetünk. 
 
Kapócs Zsókával házasodik össze a FTC Zrt. vezérigazgatója – értesült a Bors megbízható forrásokból. A volt szépségkirálynő nemrégiben még Kamarás Iván menyasszonya volt, de állítólag már új gyűrű csillog az ujján. – Összeházasodunk! – újságolta boldogan egy fodrászszalonban Kapócs Zsóka és Berki Krisztián, tudta meg a lap. 
 
Az általános iskolában történelemórán oktatni kellene a Kádár korszakot és a rendszerváltást, de úgy tűnik, erre a történelemtanárok nagy része nem vállalkozik. Miklósi László, a Történelemtanárok Egyletének elnöke nem vitatja a tanárok felelősségét, de hozzáteszi, hogy sok múlik az igazgatókon, valamint az iskolák fenntartóin, a polgármestereken is. És az állam sem áldoz eleget a történelem tanárok továbbképzésére. Részletek a 168 órában.
 

 
 
[ 430 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x