Bakáts a Megasztárról: "kis hullákat gyártottak",...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Bakáts a Megasztárról: "kis hullákat gyártottak", újabb három parkolóőr bukott le

Bakáts a Megasztárról: "kis hullákat gyártottak", újabb három parkolóőr bukott le

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-10

Lapszemle: "Elektronikus holokauszt, profi stylisstal" - így jellemzi Bakáts Tibor azt a műsort, amelynek zsűriszékében három éven keresztül ült. Újabb három parkolóőrt vettek őrizetbe a rendőrök vesztegetés gyanújával.  


Rendezvénynaptár
A Megasztár első három sorozatának ítészeként véleményt mondott, formálta a fiatal énekeseket, ma pedig, úgy gondolja, hogy négy kollégájával együtt csupán egy egyszerű hentesmunkában vett részt, amelynek befejeztével egy sírgödörbe temették a sztárocskákat, mindeközben persze több bőrt is lenyúztak róluk. "Mentségemre legyen mondva, fogalmam sem volt, a kiválasztás után mi a gyalázat történik velük. Többnyire semmi, pár év alatt elégnek a haknik során" - vélekedik ma Bakáts Tibor. Bővebben a Blikkben.
 
Az első parkolóőrt még hétfőn kapták el, autójában az aznapi bevételét, harmincezer forintot is találtak. Valamennyi lefülelt parkolóőr a Budapesti Önkormányzati Parkolási Társulás alkalmazottja. De vajon miért pont most buknak le egyre többen? – A nyomozást, ami még tavaly ôsszel indult, operatív megfigyelés előzte meg. Nem zárható ki, hogy lesznek további elfogások is - monta a rendőrség szóvivője a Borsnak.
 
Verekedő cseh újságírók miatt fordult vissza a kufutópályáról a Malév Ciprusra tartó gépe. Vitájuk még tegnap este Prágában, egy késői cikkleadás miatt kezdődött. Egyébként házaspár két gyerekkel és szeretik egymást. A heves vérmérsékletű, egymást folyamatosan ütlegelő és szidalmazó pár annyira megrémítette az utasokat, hogy kérték a légi utaskísérőket: ne szálljon fel a gép. A kapitány is úgy ítélte meg, hogy a csetepaté veszélyezteti a repülés biztonságát. Részletek a Népszabadságban.
 
Vágó István az RTL vezér fejére nőtt! Az RTL Klub a sajtó számára külön weboldalt tart fenn, ahol a műsoraikkal, a képernyőseikkel és a cég legfontosabb eseményeivel kapcsolatos híreket megosztják az újságírókkal. A Napi Ász szerkesztői a minap érdekes dologra bukkantak ezen a weboldalon: Kolosi Péter programigazgató portréján jól látszik, hogy a feje búbja mögül Vágó István mosolyog.
  
 
[ 1209 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x