Szabó Patrícia főszerkesztőből tanárnő lett!
Címlap / Showbiznisz / Szabó Patrícia főszerkesztőből tanárnő lett!

Szabó Patrícia főszerkesztőből tanárnő lett!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-05

A Cosmopolitan volt főszerkesztőjét ezúttal egy gimnáziumban csípte el az internetes sztártévé stábja, ahol a diabéteszről beszélt a gyerekeknek. Patrícia már gyerekkorában ellenőrző könyvet csinált a babáinak, de most végre a való életben is kipróbálhatta magát ebben a szerepben, még ha csak egy nap erejéig is. 

 

Örülhettek a Kanizsai Dorottya Egészségügyi Szakképző Iskola és Gimnázium diákjai, hiszen a szervezők egy igazi médiasztárt: Szabó Patríciát hozták el nekik. A dzsungelharcos újságíró egy könyvtárban találkozott a tanulókkal, de ez alkalommal nem olvastak, hanem sokkal inkább az ingyenes diabétesz vizsgálat volt a téma.

"Az tudnunk kell, hogy minden fajta emberhez más út vezet. Valakinél az a jó, ha jófejkedsz, van akinél az, ha hagyod. Nekem is vannak olyan emlékeim, hogy voltak olyan osztálytársaim középiskolában, akikkel a négy év alatt fél szót sem beszéltünk" - meséli a tabutv.hu riporterének Szabó Patrícia, aki elég közvetlen tanárnak tartja magát.

A volt főszerkesztő mindenbe megpróbálja belevonni a diákokat, más módon tanít, mint a társai. "Kiskoromban mindig tanító nénist játszottam, addig amíg más barbizott" - mondta el a tabutv.hu videójában a Cosmopolitan volt főszerkesztője, aki saját bevallása szerint diák korában sem tartozott a csendes gyermek kategóriába. És hogy Patrícia miért tartja kegyetlennek a gyerekkorát? A videóból kiderül!(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)

 
 
[ 3842 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x