Hajdú Péter benyúlt Katának!
Címlap / Showbiznisz / Hajdú Péter benyúlt Katának!

Hajdú Péter benyúlt Katának!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-31

Hajdú-Sarka Kata mellének teljes mértékben fedetlen látványától már csak egy begombolt műanyagdarab választotta el az egyik celeb buli látogatóit, de ez Hajdú Petit egyáltalán nem zavarta, sőt kameránk előtt nyúlt be Kata ruhája alá és fogta meg felesége mellét. Péter szerint egyébként nagyon izgató volt aznap este a nemrég szült párja dekoltázsa, ezért nem volt otthon családi perpatvar abból, hogy Kata a nagyvilágnak is megmutatta ezt. 

 

Forró pillanatok tanúi lehetnek, ha az internetes sztártévé videójára kattintanak. Hajdú Péter ugyanis kamerák előtt simította végig felesége, Hajdú-Sarka Kata kebleit. "Ma este Kata volt a legcsinosabb, így nem zavar az sem, hogy most nagyobb a dekoltázsa, mint szokott. Szerintem izgató. Téged zavar?" - kérdezi a tabutv.hu riporterétől Hajdú Péter, aki korábban hevesen tiltakozott az ellen, hogy felesége nyilvánosan mutogassa magát.


"Ezt most azért szabad, mert szép. Persze ha jobban kikandikálna, azt már nem engedném" - mondta el a tabutv.hu videójában az Esti Frizbi műsorvezetője, aki viccesen azt is megjegyezte, hogy párja pucéran szokott otthon flangálni.

Petinek még ez sem volt elég: a Tabu Tv kamerája előtt kijelentette, hogy sok forró kaland fűzi Kata fogpiercingjéhez. "Engem tökre izgat, szeretem nyalni. Tényleg jó!" - simogatta meg Kata fogát a műsorvezető, aki nagyon elemében volt a buli estéjén.(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)
 
 
 
[ 18531 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x