Megkötözött lányukról készült képpel zsarolják Cindy...
Címlap / Showbiznisz / Megkötözött lányukról készült képpel zsarolják Cindy Crawfordot és férjét

Megkötözött lányukról készült képpel zsarolják Cindy Crawfordot és férjét

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-08

Egy német férfi százezer dollárt (18 millió forintot) követel Cindy Crawford exmodelltől és férjétől, Rande Gerbertől egy fotóért cserébe, amelyen a pár hétéves kislánya egy székhez kötözve látható. A kaliforniai államügyészség vádat emelt a férfi ellen. 

 

Edis Kayalar, az állítólagos zsaroló azzal fenyegeti Crawfordékat, hogy a képet eladja a bulvárújságoknak, amennyiben nem fizetnek. A 26 éves férfit egyelőre nem tartóztatták le: a napokban Németországba toloncolták, feltehetőleg Stuttgartban tartózkodik. Zsarolással vádolják, és amennyiben a vád beigazolódik, két év börtönbüntetés várhat rá.


A fotón Crawford és Gerber lánya látható, aki sortban és pólóban kikötözve ül egy széken. A kislány elmondta a szüleinek, akik eddig nem tudtak a képről, hogy a fotót a korábbi dadus készítette róla egy rabló-pandúr játék közben. A nevelőnőt - aki elmondása szerint csak viccből készítette a képet - nem vádolják semmivel. Őt a család még azelőtt kirúgta állásából, hogy Kayalar jelentkezett volna.

Kayalar a képet a dada szobájából lopta el, és többször is pénzt próbált kicsikarni érte a házaspártól, először júliusban. Gerber egy bárban találkozott a zsarolóval, és a képért ezer dollárt fizetett neki. Később azonban a férfi még több pénzt követelt, mondván: még egy másolata van a fotóról, amiért a bulvársajtó akár ötszázezer dollárt is fizetne. Ekkor a szülőktől már százezret követelt.

A Crawford-Gerber házaspár az FBI-hoz fordult segítségért, akik lenyomozták, honnan érkezett a zsaroló email, így megtalálták a férfit.

Annette Wolf, Crawford szóvivője közleményben tudatta: a házaspár törvényes keretek között minden  megtesz azok ellen, akik segítséget nyújtanak a kép eladásához vagy terjesztéséhez.

(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)
 
 
 
[ 4806 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x