Több ezer vámpírőrült tombolt az Újhold premierjén
Címlap / Showbiznisz / Több ezer vámpírőrült tombolt az Újhold premierjén

Több ezer vámpírőrült tombolt az Újhold premierjén

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-05

Még a tavalyinál is több rajongó várta az Alkonyat folytatásaként megszületett Újhold című vámpírfilm főszereplőinek megérkezését a Los Angeles-i premier helyszínén. 

 

A Bellát alakító Kristen Stewartot és az Edward Cullent játszó Robert Pattisont ezúttal nem érte váratlanul a több ezer rajongó látványa. "Nem vagyok annyira megrémülve, mint amennyire tavaly voltam" - mondta Stewart, pedig - mint hozzátette - "a biztonsági emberek egyike kifejezetten veszélyesnek ítélte az autogramosztást".

A Stephen Meyer vámpírrománca alapján készült film férfi főszereplőjét, Pattisont is feldobta a nagy érdeklődés. "A múlt héten voltunk világ körüli turnén a filmmel, és minden egyes városban hihetetlen volt a fogadtatás. De ez tízszeresen felülmúlja azokat" - örvendezett a színész.


A főleg kamaszlányokból álló tömeg a hétfő esti premierre szinte ellepte a filmet először vetítő Mann Village és Bruin filmszínházak utcáit. A legelszántabb rajongók már csütörtökön délután beálltak a sorba, hogy megkapják a 800 jegy egyikét, aminek birtokában tanúi lehettek a sztárok vörös szőnyeges bevonulásának. Sokan saját készítésű jelvényeket, pólókat viseltek, sőt egyesek még alkalmi vámpírfogat is növesztettek. "Ez az óriási szenvedély. Egyszerűen hihetetlen" - ámuldozott a vérfarkast alakító Taylor Lautner.


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)

 
 
 
[ 2375 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x