Hajdú Péter: Ki a f*sz írt verset Katának?
Címlap / Showbiznisz / Hajdú Péter: Ki a f*sz írt verset Katának?

Hajdú Péter: Ki a f*sz írt verset Katának?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-26

Végvári Tibor verskiállításán találkoztunk Hajdú Péterrel és Sarka Katával, akik az internetes sztártévé riporterének rendkívül szórakoztató módon értékelték a kiállított verseket, és még egy kisebb családi vita is kialakult a videóban. Katának már írtak ugyanis verset, de ez a lovag nem Peti volt. Ejnye, ejnye! 

 

Már tövig rágtuk a körmünket, hogy Hajdú Péter miről tud majd beszélni kollégája versbemutatóján, de most sem csalódtunk! A műsorvezető rendkívül szórakoztató riportot adott munkatársa, Végvári Tibi verseinek bemutató estjén, ahol a kábítószerektől, Babits Mihályon át egészen a f*szozásig jutottunk.

"Ezzel most sok költőt megsértettünk. Egyébként eddig titkolta, hogy ír. Nem csodálom. Az egyik állítólag rólam szól, csak nem tudom melyik az. Letérdelek előtted... na az lesz az!" - meséli a tabutv.hu riporterének az Esti Frizbi műsorvezetője, aki szerint Végvári boldogtalan és inaktív időszakában szerezhette a verseket.

"Lopok neked egy álmot. Én kimondtam azt, amit gondolok. Álmot lopok neked, ha kell. Részegen, őrjöngve tombolok, míg el nem hagyja testem a szer. Ezt drogozva írta, picit be volt ütve" - szemezget a versekből Hajdú a Tabu Tv videójában.

Arra is kíváncsiak voltunk, hogy Peti vajon lepte-e már meg Katát valamilyen versel, de erre mindketten másképp emlékeznek. "Igen, csak én más stílusút: Kívánlak te állat" - idézi fel a tabutv.hu riportjában a műsorvezető, de Sarka Kata mindent megcáfolt. "Nekem írtak már, mondjuk az nem a Peti volt. Akkor még gyerek voltam, de jól esett" - meséli Kata, akinek Péter egyből a szavába vágott: "Ki a f*sz írt neked verset?".(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)

 
 
 
[ 7424 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x