Házkutatást tartana a rendőrség Tiger Woods házában
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Házkutatást tartana a rendőrség Tiger Woods házában

Házkutatást tartana a rendőrség Tiger Woods házában

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-22

A TMZ.com értesülései szerint a floridai rendőrök házkutatási engedélyt kértek a golf koronázatlan királyának házára, miután Tiger Woods és neje megtagadták a vallomástételt az autóbaleset ügyében. 


Rendezvénynaptár
A zsaruk elsősorban Tiger Woods kórházi látleleteire kíváncsiak. Pontosabban arra, hogy a látleletek szerint az arcán lévő sérüléseket okozhatta-e az autóbaleset, vagy inkább az igaz, amit a TMZ.com korábban Woods egy ismerősére hivatkozva írt meg, vagyis, hogy a felesége egy golfütővel bántalmazta és ez okozta a sérüléseket.

A balesetben is szerepe lehetett a golfütőnek, az amerikai bulvár portál informátora szerint ugyanis a feleség a golfütővel a mozgó autót is püfölte, elvonva ezzel a vezető figyelmét, aki először a vízcsapnak, majd egy fának hajtott.


A rendőrök arra is kiváncsiak, hogy milyen fájdalomcsillapítókat szedett a golfcsillag, mert adott esetben felmerülhet a gyanú, hogy gyógyszer hatása alatt vezetett, ami vétség.

Tiger Woods felesége az eddigi tanúkihallgatásokon ellentmondásokba keveredett, ez is alátámasztja a gyanút, hogy valójában ő okozta a sérüléseket. A házastársak heves vitáját állítólag az váltotta ki, hogy a férj megcsalta a feleségét, Elin Nordegrent.

Ha bebizonyosodik a golfütős támadás, Tiger Woods feleségét letartóztatják családon belüli erőszakért.


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)
 


 
 
[ 1487 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x