Vágó újra parkolópályán, Oroszlán Szonja a tévét támadja...
Címlap / Showbiznisz / Vágó újra parkolópályán, Oroszlán Szonja a tévét támadja

Vágó újra parkolópályán, Oroszlán Szonja a tévét támadja

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-20

Lapszemle: Az RTL Klubnál jóval több ütötte a kvízmester markát, ha nem dolgozott, mint a TV2-nél. A tévézés ellen emeli fel szavát a Csillag születik ítésze. 

 

Vágó István ugyanabban a cipőben jár most a TV2-nél, ami miatt az RTL Klubtól elszerződött: bár minden hónapban kap egy bizonyos tiszteletdíjat, nincs műsora, nincs képernyőn. Ráadásul ez a cipő lyukas, hiszen míg korábbi csatornájánál rendes havi fizetést kapott akkor is, amikor nem dolgozott, most annak csak a töredékét. Részletek a Blikkben.

Oroszlán Szonja arra buzdítja egy rádió hallgatóságát, hogy inkább olvassanak vagy járjanak színházba a képernyő bámulása helyett. A Bors azt feszegeti, miért vállalta el a zsűritagságot a Csillag születikben, ha ilyen lesújtó a véleménye a tévénézésről.

Bukhatják a pénzüket a ScienNet törzsvásárlói. Csak tavalyra 960 millió forintot elérő adóhiányt állapított meg a Vám-és Pénzügyőrség a ScienNet hálózatnál. A cég ügyfelei pénzéből 1,6 milliárd forintot foglaltak le a ScienNet számláin, amely elmehet a cég adóhiányának a fedezésére. A VPOP nyomozása szerint eddig semmiféle titkos külföldi tulajdonosoknak nincs nyoma, az off-shore céghálózatot mögött a magyar szervező állt. Bővebben a Népszabadságban.


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)
 
 
 
[ 555 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x