Botrány a Fehér Házban: a hívatlan pár tagadja, hogy hívatlan...
Címlap / Showbiznisz / Botrány a Fehér Házban: a hívatlan pár tagadja, hogy hívatlan volt

Botrány a Fehér Házban: a hívatlan pár tagadja, hogy hívatlan volt

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-01-28

A hívatlan vendégnek beállított virginiai pár kedden tagadta, hogy nem hívták meg Barack Obama amerikai elnök múlt heti állami díszvacsorájára a Fehér Házba. 

 

Rendezvénynaptár
A Salahi-házaspár sztorija napok óta a vezető hírek között szerepel az amerikai hírtelevíziókban; Michaele és Tareq Salahi állítólag meghívó nélkül jutott be múlt kedden Obama első díszvacsorájára, amelyet az indiai miniszterelnök tiszteletére adott.

Baj nem történt, de a titkosszolgálat külön közleményt volt kénytelen kiadni azzal kapcsolatban, miképpen fordulhatott elő, hogy hívatlan vendégek a Fehér Házba toppantak. A közlemény szerint az elnök és vendégei egyetlen percig sem voltak veszélyben.


Az aggodalmat keltő látogatást maga a pár dokumentálta: az este folyamán számos fotót készítettek, amelyeket aztán Michaele saját Facebook-oldalán hozott nyilvánosságra. Az egyik felvételen a mosolygó alelnökkel, Joe Bidennel szerepelnek. Később kiderült, hogy Obama elnökkel is kezet fogtak.

A Salahi-házaspár - amely a The Real Housewives of D. C. című valóságshow-ban szeretett volna szerepelni, jól ismerik őket Virginiában - kedden megtörte hallgatását és az NBC televízióban kijelentette: igenis volt meghívójuk az estére. A férj azt mondta, sajnálja, hogy hívatlan vendégeknek állították be őket. Hozzátette, hogy Obama nagy tisztelői, és együttműködnek a titkosszolgálattal az ügy kivizsgálásában. A feleség arról beszélt, hogy a botrány miatt romokban az életük.


A pár azt állítja, hogy egy olyan washingtoni ügyvédi irodától kaptak meghívást, amely a Pentagon egy vezető tisztviselőjével áll kapcsolatban. Salahiék szóvivője korábban közölte: a pár azért hallgat, mert nem akar a botrány révén híressé válni, nem akarja a sztorit jó pénzért eladni a bulvársajtónak.

Robert Gibbs elnöki szóvivő ugyancsak kedden az MSNBC televíziónak úgy nyilatkozott: a Fehér Ház továbbra is kitart azon álláspontja mellett, hogy a pár nem szerepelt a vendéglistán. Gibbs úgy fogalmazott, hogy Obama elnök és a first lady meglehetősen dühös volt, hogy a pár bejuthatott a partira.

A Salahi-házaspár körüli botrány ezzel nem zárult le, a képviselőház belbiztonsági bizottsága meghallgatást tart az ügyben.


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)

www.harmonet.hu/kultura+utazas/22286-7-nyeremeny-7-heten-at!-meg-sosem-volt-ilyen-egyszeru-nyerni!.html
 
 
[ 1287 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x