Veres Robi kiakadt a barátnőjéről szóló cikk miatt
Címlap / Showbiznisz / Veres Robi kiakadt a barátnőjéről szóló cikk miatt

Veres Robi kiakadt a barátnőjéről szóló cikk miatt

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-20

A Csillag Születik szabad szájú freestyle rapperéről mostanában olyan hírek láttak napvilágot, amik szerint nagyképű lett, de a barátnőjét is támadták az újságírók. Mc Dc a Tabu Tv kamerája előtt szerette volna helyretenni a dolgokat, az internetes sztártévé pedig természetesen lehetőséget biztosított neki erre. Veres Robi innen kéri az érintett lap képviselőit, hogy ne keressék őt! 

 

"Vannak, akik mindig jó kis cikkeket hoznak, de persze nem lehet mindig pozitív a megítélés. Én azt megértem, hogy ha nincs hír, akkor csinálunk, hozzáteszünk meg elveszünk belőle. Azt szeretném, hogy én legyek az újságban, és nem az, amit ők szeretnének" - mondta el a Tabu Tv-nek adott interjújában Veres Róbert, a Csillag Születik freestyle rappere.

A BORS múlt héten írta meg, hogy otthonosan érzi magát a sztárok körében a Csillag Születikkel ismertté vált rapper, MC DC új kedvese, Valentina. Az újság címlapján figyelmeztette a fiút, hogy vigyázzon szerelmének tárgyával, de most Robi is üzen az újságnak!

"Volt egy olyan, hogy a barátnőm egy sztárhajhász. Volt neki az egyik közösségi portálon a Király Viktorral, meg több sztárral közös fotója, mert elment egy buliba, mint sokan elmennek és csinált egy képet, mint nagyon sokan, és feltette erre az oldalra. Azt írták, hogy vigyázzak én, mert hogy Ő sztárokra utazik. Ez hülyeség!" - meséli a tabutv.hu riporterének Mc Dc, aki azért is fel van háborodva, mert barátnőjének is rosszul esett a firkászok rosszindulata.

Veres Robiról azt is írták, hogy kezd magától elszállni, de ezt határozottan cáfolja. "Állítólag úgy vettem fel a telefont a nőnek, hogy nincs halló, de szerintem az a nincs halló az úgy volt, hogy nem hallom, mert van hogy nálunk otthon szaggat a hang, és van, hogy tényleg nem hallom" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a kicsillag, aki a Tabu Tv weblapján keresztül üzent a lap újságíróinak: "Ne keressetek!".(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)
 

 
 
[ 2192 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x