Pornóképek jelentek meg Voksán Virágról, Havas Henrik súlyos...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Pornóképek jelentek meg Voksán Virágról, Havas Henrik súlyos beteg!

Pornóképek jelentek meg Voksán Virágról, Havas Henrik súlyos beteg!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-22

Lapszemle: Pornográf képek kerültek fel az internetre Voksán Virágról. Havas Henrik 15 évig titkolta mániás depresszióját. 


Rendezvénynaptár
A playmate-ből lemezlovassá vált modell privát képeit valószínűleg azok tették közzé, akiknek kezébe került volt párjának a telefonja. A 2006-os Playmate barátjának egy évvel ezelőtt tűnt el a telefonja, benne számos saját használatra készült képpel és videóval. Januárban Virág több újságnak nyilatkozott arról, hogy ismeretlenek megkeresték: egymillió forintért visszaadják a készüléket, de a lemezlovassá vált nyuszilány nem fizetett. Tegnap hat, valószínűleg az eltűnt mobilról származó kép került fel az internetre. Bővebben a Borsban.

- Bipoláris depresszióm van, ami azt jelenti, hogy az ember hol fenn az egekben jár, hol pedig totál depressziós. Nem veszi fel a telefont, nem csinál semmit - magyarázza a tüneteit video­blogjában. Havas panaszai 15 évvel ezelőtt kezdődtek, akkor még gondolni sem mert arra, hogy mániás depresszióban szenved. Részletek a Blikkben.

Kirúgtak állásából egy Vodafone-nál dolgozó marketingest, mert a Twitteren gúnyolódott a T-Mobile összeomlásán. Az eset különös, mert a piros színű konkurens hivatalosan is hasznot próbált húzni a magenták leállásából. A netes közösség Twitteren, blogokon és kommentekben háborog - írja a Népszabadság.

Eltüntetik a falfirkákat Pécs belvárosában, hogy az Európa Kulturális Fővárosa címet nyert baranyai megyeszékhely jövőre méltó módon fogadhassa a látogatókat - írta az Új Dunántúli Napló. A munkát egy graffitik eltávolítására szakosodott szociális szövetkezet végzi el a programsorozat január 10-iki ünnepélyes megnyitójáig. A belvárosi ingatlanokat, köztük műemléki védettségű házakat csúfító festéknyomok eltávolítására 1,4 millió forintot költenek.


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)
 


 
 
[ 7321 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x