Perre megy Voksán Virág
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Perre megy Voksán Virág

Perre megy Voksán Virág

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-22

Lapszemle: Voksán Virág perelni akar, mert privát szexfotóit közölte egy napilap.  


Rendezvénynaptár
- Tavaly rablás és zsarolás miatt feljelentést tettünk a rendőrségen, ahol ismeretlen tettes ellen indítottak eljárást. Az ügyben azóta nem történt változás, de azok után, hogy a képeket lehozta a lap, jogi útra terelem a dolgot - tette hozzá Voksán Virág a Blikknek nyilatkozva. Az előzmány, hogy egy napilap Virág megkérdezése nélkül közölt olyan fotókat, amelyen a lemezlovas egykori párját éppen orálisan kényezteti. A képek feltehetően a férfi ellopott mobiljából származnak.

Voksán Virág nagyon kiborult, hogy felkerültek a goldengate.hu oldalra pornográf képei, amelyeket exkedvesével készítettek – kizárólag személyes használatra - írja az esetről a Bors, amely tegnap szintén közölt egy képet. A hat szexkép tegnap kora délutánra el is tűnt az oldalról, hiszen a modellből lemezlovassá vált Virág betelefonált a szerkesztőségbe. – Virág megkért minket, hogy szedjük le az oldalról a róla készült képeket, amelyeket állítása szerint nem ő tett közzé a goldengate-en – mondta Borsnak Kósa Gábor, a Luxx Video vezető menedzsere. A képek - igaz, némi kitakarással - azonban még most is láthatók a Bors weboldalán.


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)

  
 
[ 2384 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x