Rekordbiztosítás Johnny Hallyday koncertturnéjára
Címlap / Showbiznisz / Rekordbiztosítás Johnny Hallyday koncertturnéjára

Rekordbiztosítás Johnny Hallyday koncertturnéjára

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-08

Michael Jackson halálát követően rekordösszegre biztosították Johnny Hallyday koncertsorozatát. A jelenleg Los Angelesben lábadozó 66 éves francia rocksztár betegágyához már megérkeztek Párizsból a turné biztosítójának orvosai, akik napokon belül döntenek arról, hogy a porckorongműtétet követően komplikációktól szenvedő világhírű énekes visszatérhet-e a színpadra. 

 

Hallyday százmillió eladott lemezzel a háta mögött két éve jelentette be, hogy visszavonul a koncertezéstől. Búcsú-koncertsorozatából, amely a korára való tekintettel a Tour 66 elnevezést viseli, még 24 koncert hátra van. Legközelebb január 8-án az észak-franciaországi Amiens-ben kellene színpadra lépnie, de a francia sajtó találgatásai szerint a visszatérés egyre kevésbé tűnik valószínűnek.


A Le Figaro című napilap szerint Jean-Claude Camus, a sztár producere a média közreműködésével azért próbálja a komplikációk felelősségét a műtétet elvégző francia idegsebészre, Stéphane Delajoux-ra hárítani, mert amennyiben a biztosító orvosai is ezt a felvetést igazolják, a koncertek lemondása esetén a producer visszakapja befektetett pénzét a biztosítótól. Ha viszont az derül ki, hogy Johnny Hallyday az idegsebész tanácsa ellenére szállt repülőre négy nappal a műtét után, a biztosító nem fogja megtéríteni a kieső bevételeket.

A lap szerint a kulisszák mögött pontosan megismétlődik az, ami Michael Jackson halálakor történt: mindenki pénzről beszél. A tét több millió euró. Johnny Hallyday lemezeinek kiadója, a Warner egyben a koncertturnét szervező produkciós iroda tulajdonosa is. Képviselői napok óta üléseznek a pénzügyi szakembereket és ügyvédeket magukba foglaló válságstábokkal, miután szinte biztosak abban, hogy a héten le kell mondani a sztár jövő évi fellépéseit.

Jean-Claude Camus tavaly nyáron büszkén nyilatkozta, hogy Johnny Hallyday 20 millió eurós összköltségű búcsúkoncertturnéja többe kerül, mint amennyibe Michael Jackson londoni sorozata került volna.

A szervezők összesen 1,2 millió jegyet adtak el 55 és 120 euró közötti áron, de a 2010. februári párizsi koncertekre 400 euróba kerültek a legdrágább helyek. Ehhez jött volna még a Stade de France-beli fellépés televíziós közvetítésének költsége, a pólókból, tollakból és egyéb Hallyday-emléktárgyakból, valamint a koncertfelvétel alapján készült 450 ezer CD és DVD eladásából befolyó összegek. A Le Figaro becslése szerint a Warner legalább 100 millió eurós bevétellel számolt a Tour 66-ból. Ezt az összeget a producer nem kívánta kommentálni a lapnak.

A Le Figaro szerint elsőként a turnéra szerződtetett zenészeket, közülük a világ legjobbjainak tekintett tíz amerikait kell majd kifizetni, aztán a lefoglalt szállodákat, koncerttermeket és -szervezőket, valamint a 70 bérelt kamion tulajdonosát kell majd kártéríteni.

A szervezők azt remélik, hogy Michael Jackson rajongóihoz hasonlóan Johnny Hallyday híveinek egy része is megtartja emlékbe a már megvásárolt jegyét. A többieknek viszont vissza kell téríteni annak árát. És feltehetően a francia világsztár Los Angeles-ből is követelni fogja gázsiját.(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)
 
 
 
[ 1569 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x