Klausmann Viktor most jött rá, hogy milyen a szerelem!
Címlap / Showbiznisz / Klausmann Viktor most jött rá, hogy milyen a szerelem!

Klausmann Viktor most jött rá, hogy milyen a szerelem!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-01-25

Már hét hónapos Klausmann Viktor kislánya, de csak most jött rá arra, hogy mi is az a szerelem férfi és nő közt! Persze nem arról van szó, hogy Viktor eddig nem szerette volna a kedvesét, de a kislányával már egészen különös kapcsolatot ápol. 

 

Rendezvénynaptár
Klausmann talán még a Szerencsekerék első élő adásánál sem izgult annyira, mint gyereke születése előtt néhány nappal, de már teljes a nyugalom. A tévés szerint a szerelem az, amikor egy hét hónapos kislány, ami az Ő vére, fura hangokat ad ki magából, amikor meglátja őt.

Az újdonsült apukával, Klausmann Viktorral egy éjszakai buliban készítettünk interjút. A népszerű műsorvezető gyermeke ekkor már régen aludt, de az apa megígérte, hogy hazaér, mire felkel a kisasszony. "Rohanok haza, mert a hét hónapos Tamara Eszter kislányom már nemrégiben lefeküdt, de szeretném, ha együtt ébrednénk 6:30-kor, mert pontban ekkor ébred" - meséli a tabutv.hu riporterének Klausmann Viktor, aki imádja a családját.

"Tudod mit, most jöttem rá, hogy mi az a szerelem férfi és nő között! A szerelem az, amikor egy hét hónapos kisasszony, aki a te véred és egy kicsit hasonlít is rád, meglát és hihetetlen hangokat ad ki magából, keze-lába elkezd mozogni, és csillog a szeme, és csak te vagy neki és senki más. Na ez a szerelem!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Klausmann, aki jelenleg egy sípálya beindításán fáradozik.(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)

 
 
 
[ 3457 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x