HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-10-21
Címlap / Showbiznisz / Kihívta a csendőröket, mert nem tetszett a zene

Kihívta a csendőröket, mert nem tetszett a zene

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-10-21

Egy spanyol zeneőrült kihívta a zsarukat, mert az egyik fesztiválon fellépő banda nem volt elég dzsesszes neki. A csendőrök ki is mentek, szabályos vizsgálat indult, jelentéssel stb. Ízlések és csendőr pofonok? 

 

A fesztiválozó zeneőrült azt állította, hogy a Larry Ochs Sax and Drumming Core nevű szaxofonos banda nem dzsesszt, hanem "kortárs zenét" játszott, amit neki orvosi javallatra "pszichológiailag nem tanácsos" hallgatni.

A fegyveres, terepszínű ruhába öltözött spanyol csendőrök az El País című lap beszámolója szerint ki is vonultak a helyszínre, hogy kivizsgálják a panaszt. Belehallgattak a zenébe és a (zeneértő?) tiszt úgy döntött, a panasz esetleg jogos.


A dühös hallgató visszakövetelte a jegy árát, a szervezők meg elvből nem voltak hajlandók fizetni, hiszen az lépett fel, akit meghirdettek. A csendőrök jegyzőkönyvet vettek fel és a bíróság elé terjesztik a jegyár kérdését.

Larry Ochs, a szaxofonos azt mondta, 40 éve van a pályán, sok mindent megélt, de eddig még soha nem hívták rá a zsarukat. A kaliforniai zenész kicsit megdöbbent, de a történet nem rázta meg. "Legalább lesz mit mesélnem az unokáimnak" - mondta.

Ricardo Checa, a fesztivál szervezője azt hangsúlyozta, hogy minden a közétett program szerint történt. "Az, hogy mi számít dzsessznek, nyilvánvalóan szubjektív kérdés. Nem csak New Orleans-i temetési zene van!" Hozzátette még, hogy Larry Ochs kortárs, kreatív dzsesszt játszik, nagyon jó és elismert zenész.(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)

 
 
 
[ 6852 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x