Kihívta a csendőröket, mert nem tetszett a zene
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Kihívta a csendőröket, mert nem tetszett a zene

Kihívta a csendőröket, mert nem tetszett a zene

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-22

Egy spanyol zeneőrült kihívta a zsarukat, mert az egyik fesztiválon fellépő banda nem volt elég dzsesszes neki. A csendőrök ki is mentek, szabályos vizsgálat indult, jelentéssel stb. Ízlések és csendőr pofonok? 


Rendezvénynaptár
A fesztiválozó zeneőrült azt állította, hogy a Larry Ochs Sax and Drumming Core nevű szaxofonos banda nem dzsesszt, hanem "kortárs zenét" játszott, amit neki orvosi javallatra "pszichológiailag nem tanácsos" hallgatni.

A fegyveres, terepszínű ruhába öltözött spanyol csendőrök az El País című lap beszámolója szerint ki is vonultak a helyszínre, hogy kivizsgálják a panaszt. Belehallgattak a zenébe és a (zeneértő?) tiszt úgy döntött, a panasz esetleg jogos.


A dühös hallgató visszakövetelte a jegy árát, a szervezők meg elvből nem voltak hajlandók fizetni, hiszen az lépett fel, akit meghirdettek. A csendőrök jegyzőkönyvet vettek fel és a bíróság elé terjesztik a jegyár kérdését.

Larry Ochs, a szaxofonos azt mondta, 40 éve van a pályán, sok mindent megélt, de eddig még soha nem hívták rá a zsarukat. A kaliforniai zenész kicsit megdöbbent, de a történet nem rázta meg. "Legalább lesz mit mesélnem az unokáimnak" - mondta.

Ricardo Checa, a fesztivál szervezője azt hangsúlyozta, hogy minden a közétett program szerint történt. "Az, hogy mi számít dzsessznek, nyilvánvalóan szubjektív kérdés. Nem csak New Orleans-i temetési zene van!" Hozzátette még, hogy Larry Ochs kortárs, kreatív dzsesszt játszik, nagyon jó és elismert zenész.(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)

 


 
 
[ 6957 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x