Beyoncé, Madonna és Angelina Jolie a legjobban öltözöttek...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Beyoncé, Madonna és Angelina Jolie a legjobban öltözöttek

Beyoncé, Madonna és Angelina Jolie a legjobban öltözöttek

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-25

Beyoncé, Madonna, Angelina Jolie, Nicole Kidman és Jennifer Lopez is ötöst kapott öltözködésére a Vogue magazintól idén. 

A világ legbefolyásosabb divatmagazinja 58 nyolc ismert nőt vett fel stíluslistájára, amelyen énekesnők, színésznők, modellek, first ladyk és koronás fők is helyet kaptak.

Szexis, mégis stílusos öltözködése miatt a legjobban öltözöttek között szerepel Eva Mendes színésznő, csakúgy mint Jessica Alba és Jennifer Lopez. Kifogástalan és lenyűgöző megjelenéséért került az "ötvennyolcak" közé Sienna Miller, Kate Bosworth, Charlize Theron, Gwyneth Paltrow, Nicole Kidman, Marion Cotillard vagy éppen Demi Moore.


Az elegancia és a stílus vegyítését emelték ki Madonna és Kyle Minogue esetében is, akiket ruha- és tervezőválasztásuk miatt dicsért a Vogue. Penelopé Cruz és Paz Vega spanyol színésznők esetében az esztétikumot és a jó ízlést emelték ki.


Eredetiségben Lady Gaga, Rihanna, Alice Dellal és Daphne Guiness járt élen 2009-ben. Természetessége és decenssége révén került a listára Rania jordán királyné, Letizia spanyol hercegné, Charlotte Casiraghi monacói hercegnő, illetve Michelle Obama amerikai és Carla Bruni-Sarkozy francia first lady.
  
 
[ 9266 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x