Kustánczi Lia nevet az őt bántókon
Címlap / Showbiznisz / Kustánczi Lia nevet az őt bántókon

Kustánczi Lia nevet az őt bántókon

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-20

A modellből lett énekesnő egyáltalán nem örül annak, ha bántják a zenéje miatt, de már mindenen csak nevet. Lia nem érti, hogy miért kell a rossz indulat és az általános közöny, amikor ugyanolyan emberek vagyunk és mindenki azt csinál, amit akar. A nyuszi lány azt üzeni azoknak, akiknek nem tetszik a zenéje, hogy ebben az esetben ne hallgassa. Kustánczi azt is elárulta, hogy rendezvényeken, élőben szeretne majd énekelni, és nem haknisztárrá képezné magát. 

 

Kustánczi Lia szeretné olyan szintre fejleszteni az énektudását, hogy bármikor tudjon élőben énekelni. "Imádom a zenét. Nekem a zene olyan, mint az emberek nagy többségének az étel vagy a levegő. Én zenére kelek és alszom el, nekem mindenhol szól a zene" - meséli a tabutv.hu riporterének Kustánczi Lia, aki playmateből lett énekesnő.

"Én a támadásokon nevetek, mert csak sajnálni tudom azokat az embereket, akiknek egyből ez a reakciója. Miért kell a rosszindulat? Miért kell az általános közöny? Ugyanolyan emberek vagyunk, és mindenki azt csinál, amit akar. Ha nem tetszik, akkor nem kell hallgatni" - fakadt ki Lia a Tabu Tv internetes videójában.

"Úgy gondolom, hogy magából a lemezeladásból nem lehet megélni. Ahhoz tényleg kellenek olyan fellépések és háziasszonykodások, amik sok apró kicsi dolgokból majd összetevődnek, csak utána jöhet az énekesnősködés" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Kustánczi Lia. 

 
 
[ 3668 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x