Vilmos és Kate intim utószilvesztere - eljegyzési pletykákkal...
Címlap / Showbiznisz / Vilmos és Kate intim utószilvesztere - eljegyzési pletykákkal

Vilmos és Kate intim utószilvesztere - eljegyzési pletykákkal

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-07

Intim utószilveszterre vonult el kettesben Vilmos brit trónörökös és kedvese, Kate Middleton - újabb eljegyzési pletykák hullámát elindítva. 

 

A The Sun, a legnagyobb brit bulvárlap szombati beszámolója szerint a brit királyi légierő kötelékében szolgáló Vilmos - aki éppen most szerezte meg helikopterpilóta-képesítését - édesapja, Károly walesi herceg skóciai rezidenciájára, Birkhallba húzódott vissza előző nap Kate-tel. A lap szerint ez "olyan találgatásokat vet fel, hogy hamarosan bejelentik az eljegyzést".

Az eljegyzés hírét mindazonáltal majdnem egy évtizede várják feszülten - és mindeddig hiába - az alattvalók.


Vilmos - Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia, aki apja után a második a brit trónutódlási sorban - 2001-ben ismerkedett meg polgári származású kedvesével a skóciai St. Andrews egyetemén, és a házassági pletykák attól a pillanattól kezdve keringenek a brit sajtóban, hogy nyilvánvalóvá vált a kapcsolat komoly jellege.

A herceg - általános megdöbbenésre - három éve szakított ugyan barátnőjével, de a mosolyszünet alig két hónapig tartott, és az ifjú trónörökös sikeresen visszakönyörögte magát Kate kegyeibe.

Az eljegyzési találgatások hulláma minden évben különösen karácsony és újév tájékán csap magasra. A Woolworths, az egykori patinás brit áruházlánc például már 2006 karácsonyára legyártatott 25 ezer bögrét, 12 ezer tányért és 15 ezer szalvétát Vilmos és Kate "eljegyzési" portréjával.

A Woolworths azóta tönkrement, a várva várt bejelentés pedig még mindig nem hangzott el.

Vilmos azonban egy korábbi, elhíresült és gyakran emlegetett megjegyzésében kibökte, hogy 28-30 éves kora előtt nem készül házasodni - és a herceg az idén ünnepli 28. születésnapját.

Hivatásos udvari megfigyelők mindazonáltal az idei évre még nem jósolnak trónörökösi esküvőt, különös tekintettel arra, hogy egyelőre az eljegyzés bejelentése is várat magára. Nem valószínű a frigy 2012-ben sem, hiszen akkor két nagy esemény is leköti a közfigyelmet: Vilmos nagymamája, II. Erzsébet királynő abban az évben ünnepli trónra lépésének gyémántjubileumát, vagyis 60. évfordulóját, és 2012 nyarán rendezik a londoni olimpiát is.

Marad tehát 2011 - ha Vilmos komolyan gondolta, hogy legfeljebb 30 éves koráig akar legényéletet élni.
 
 
 
[ 2090 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x