Varga Viktor szakított, de fest
Címlap / Showbiznisz / Varga Viktor szakított, de fest

Varga Viktor szakított, de fest

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-20

Varga Viktorról, a Csillag születik első középdöntőjében kiesett kiscsillagról, kevesen tudják, hogy az éneklés mellett tehetséges festő is. A Csillag születik élményei és szerelmével való szakítása nagy erejű ihlettel szolgáltak Viktor számára. Így, habár csillag nem született, megszületett első kiállítása régi és új képeiből, melyek többek között a zsűri tagjait is ábrázolják. 

 

Rendezvénynaptár
Varga Viktor kiesése után összeroppant és mély depresszióba süllyedt, ám a műsor után rengeteg szeretetet kapott rajongóitól és felkéréseket támogatóitól. A Csillag születik egykori versenyzője a Tabu Tv-nek elmondta: "A kiesésem óta rengeteg szeretetet kapok, akárhová megyek mindenhol felismernek. Az emberek sajnálattal tekintenek rám, hogy kiestem, és szeretettel, hogy megismertek" - Viktor így újra talpra tudott állni.

"Indulnak a felkérések,most már van egy jó stáb mögöttem, akik szervezik az életemet, a számaimat és lesz majd videoklip is hozzájuk, úgyhogy szépen bekerülök lassan a médiába." - mondta el a tabutv.hu riporterének.

Kiállítása is önmegvalósításának egy nagy megállója. A középdöntős a képek megalkotásába és összeállításába is nagy energiát fektetett. A riporter kérdésére elmondta, hogy kiállítása sikere miatt "teljesen fel van spannolva". Ám az internetes sztártévé videójában hozzátette: "Egy kicsit fáradt is vagyok, éhes, minden bajom van, mert egy héten át folyamatosan festettem, hogy elkészüljek mindennel. De nem panaszkodom: a szakmával járó fáradtságra ugyan nem vágyom, de a siker mindenért kárpótol" - mondta el a tabutv.hu-ra klikkelőknek a kiscsillag. A tárlatot Ördög Nóra nyitotta meg,és Hernádi Judit, Szirtes Tamás és Fáy Miklós ugyancsak részt vettek a rendezvényen, ezzel kifejezve támogatásukat. Ám kíváncsiak voltak Viktor róluk készült alkotásaira is.

A sikerek ellenére Viktor könnybe lábadt szemmel mondta el a tabutv.hu-nak, hogy a Csillag születik miatt, szerelmi élete is új irányt vett, hiszen szakítottak nagy szerelmével. "Nem akartam belerángatni abba, ami itt most zajlott körülöttem, mert nem akart annyira szerepelni a médiába" - indokolta meg a kiscsillag az elválást. A szakítás fájdalmaiból Viktor a festésbe menekült, így születhetett meg kiállítása. Ugyanakkor pajkosan kiemelte, hogy "a csajozás létszükséglet, így valószínűleg lesznek hasonló dolgok mostanában az életemben." Az énekes-festő a riporter kérdésére az egyéjszakás kalandok gondolatát sokat sejtető mosollyal utasította el. 
 
[ 1746 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x