Benkő Dániel a legprovokatívabb sztár: Kiszel Tünde dús...
Címlap / Showbiznisz / Benkő Dániel a legprovokatívabb sztár: Kiszel Tünde dús p*naszőrét emlegette!

Benkő Dániel a legprovokatívabb sztár: Kiszel Tünde dús p*naszőrét emlegette!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-01-27

A botrányos viselkedéséről híres, néha meztelenkedő, néha feleséget kereső lantművész méltán nyerte el az internetes sztártévé díját, ami szerint a 2009. év legprovokatívabb sztárjának járó serleget vehette át. 

 

Rendezvénynaptár
Benkő Dániel egész évben ontotta magából a botrányokat: kezdődött a Művészetek Palotájával történő összetűzésekkel, majd jöttek a szex botrányok és végül a feleségkeresés körül kialakult balhék. Dániel állítja: Ő nem kíván provokatív lenni, de a rendezvény felé vezető úton sem bírta ki, hogy ne szóljon be senkinek. Ezúttal Kiszel Tünde volt az áldozat, akiről egy régi történet mesélése közben kiderült, hogy Dániel szerint régen igen dús p*naszőre volt.

Benkő Dániel. A név hallatán mindenki a lantos polgárpukkasztó viselkedésére gondol, ami nem csoda, hiszen a 2009. év nem szűkölködött a híresség botrányaitól. Szinte nem volt olyan nap az évben, amikor nem hallottunk volna Dánielről valamelyik újságban, tévében, rádióban, vagy épp az interneten. A tabutv.hu oldalon az évet Madonna péniszének hírével kezdte, majd elmesélte, hogy hogyan maszturbál az utcán, de megtudhattuk róla azt is, hogy hogyan ivott fiatalkorában. Benkőnek rendőrségi ügye is volt a Tabu Tv videója miatt: a Művészetek Palotája terelte jogi útra egy botrányos nyilatkozatát, sőt a lantos még feleséget is keresett idén az RTL Klub-on.

Az egész éves botránykeltések után nem csoda, hogy a Tabu Tv stábja a nézők segítségével úgy döntött, hogy Dániel lett a 2009. év Legprovokatívabb celebje. "Én sose provokáltam senkit!" - kiált fel a díjazása hallatán a lantművész a tabutv.hu videójában, de aztán máris bizonyít! Az internetes sztártévé limuzint küldött a rendezvényre érkező hírességekért. Az autóban Benkő Dániel és Kiszel Tünde egymással szemben utaztak, így Dániel sem tudta megállni, hogy beszóljon neki: "Szép fekete lány voltál, dús p*naszőrrel!".

"Nincs szándékomban provokálni, de az, hogy provokációnak tekintik az én puszta létezésemet vagy a tevékenységemet, az nagyon megtisztelő. Köszönöm szépen! Nézd, ha bánt valakit a viselkedésem, az negatív az Ő szemszögéből. Ha pedig az én viselkedésem nem bántó szándékú és annak ellenére bánt valakit, akkor az egy félreértés" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Benkő Dániel, aki ennek ellenére örömmel vette át a Tabu Tv díját.
 
 
[ 2471 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x