Kustánczi Lia szülei válásakor az apját választotta
Címlap / Showbiznisz / Kustánczi Lia szülei válásakor az apját választotta

Kustánczi Lia szülei válásakor az apját választotta

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-08-02

A gyönyörű modell elsőként a Tabu Tv riporterének beszélt arról, hogy hogyan élte meg szülei válását. Kustánczi Lia választhatott, hogy édesanyjával vagy édesapjával szeretne élni a válást követően. Az énekessé lett modell végül édesapja mellett döntött, mára már mindkettőjükkel jó kapcsolatot ápol, de az életének egyikőjük sem jelenti a szerves részét: általában csak néhány kedves szóval segítenek egymásnak, ha baj van. 


Rendezvénynaptár
Kustánczi Lia szülei már régóta elváltak, de mégis nagyon fontosnak tartja azt, hogy a mai napig fenn tudtak tartani egymás közt egy jó kapcsolatot. "Ha két ember évekig együtt élt, felneveltek két gyereket, és utána már elmúlottak az érzelmek, vagy olyan összetűzés van, ami ellehetetleníti a további együttélést, akkor azért maradjunk emberek és ne felejtsük el a szép éveket" - vallja a tabutv.hu videójában a Playmate, aki 14 évesen élte át ezt a traumát.

"Most már 25 éves fejjel azt mondom, hogy könnyen átvészeltem azt az időszakot, de akkor nekem is voltak olyan cselekedeteim, amiből arra lehetett következtetni, hogy a gyermeteg lelkemet ez megviselte" - meséli a Tabu Tv online videójában Kustánczi Lia.

Semmilyen válás után nem lesz felhőtlen a viszony a két fél közt, így volt ez Lia családjában is. "Azt nem mondanám, hogy békében váltak el. Természetesen a vagyonmegosztás meg az ezzel járó procedúra azért a jó viszonyt nagyon megnehezítette, de az idő megszépítette az emlékeket és begyógyította a sebeket" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Lia, akinek nehéz döntést kellett meghoznia az elváláskor.

"Akkor már pont el lehetett dönteni, hogy kivel szeretnék maradni, és én édesapámat választottam. Mindketten a nővéremmel apás lányok voltunk, és édesanyánk helyett a nagymamánk nevelt fel minket, én vele is laktam. Anyukámat abszolút tisztelem és elismerem, de valahogy én mégsem Őt választottam" - mondta el a Tabu Tv riporterének Kustánczi Lia, aki nemrég úgy döntött, hogy énekesnőként folytatja a pályafutását.Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 5133 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x