Labancz Lilla sokat sír!
Címlap / Showbiznisz / Labancz Lilla sokat sír!

Labancz Lilla sokat sír!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-17

Az Álom.net sztárja őszintén vallott az internetes sztártévének arról, hogy mennyire érzékeny lélek. Labancz Lilla régen és még ma is gyakran sír. Ha valami bántja a színésznőt, akkor egyből lebiggyed a szája, és kicsordulnak a könnyek. Lilla egyébként majdnem minden miatt képes sírni: elég hozzá egy kellemetlen szituáció, egy kritika, vagy akár egy állatokról szóló film is. 

 

Rendezvénynaptár
Labancz Lilla szerint nem baj, hogy ennyire érzékeny típus, csupán akkor bánja, ha olyan ember miatt hullat könnyeket, aki nem érdemli meg. "Régen ha valami nem úgy volt, ahogy én akartam, akkor volt, hogy sírtam is, de ez elég gyakran előfordul még ma is. Én nagyon érzékeny vagyok, tehát ha valami olyan szituáció van, akkor egyből jönnek a könnyek, száj lebiggyed. Sajnos nagyon sírós típus vagyok!" - meséli a tabutv.hu riporterének Labancz Lilla, aki szinte minden miatt képes elérzékenyülni.

"Főleg állatok miatt sírok, de szinte mindenen tudok sajnos. Ez nem jó dolog, mert van, hogy olyan emberek miatt sírok, akik esetleg nem érdemelnék meg. A szakma miatt ma már nem sírok, de régen az is előfordul. Nem mondom, hogy nevetek azon, hogy ha valaki bánt, de ezzel nem tudok mit kezdeni" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a színésznő, aki szívesen veszi, ha személyesen tud találkozni az Őt kritizálókkal. 
 
[ 2883 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 72
 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x