Hajdú: majdnem megölték az apám !
Címlap / Showbiznisz / Hajdú: majdnem megölték az apám !

Hajdú: majdnem megölték az apám !

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-28

Lapszemle: Hajdú Péter apját negyven fokos láz kínozta, de az ügyeletes orvos nem volt rá kíváncsi. Ha a fia nem viszi kórházba, valószínűleg már nem is élne. A producer egyébként kíméletlen fogyókúrába kezdett. 

 

A 81 éves Hajdú József szervezetét súlyos kór, bakteriális, gyulladásos betegség támadta meg. – Azt javasolták, vegyen be lázcsillapítót – emlékezett Hajdú a borzalmas éjszakára a Borsban. – Mivel a láza nem csökkent, a felesége újra tárcsázta az orvost. Ismét csak annyit közöltek, nem tudnak kimenni, és azt tanácsolták, háromóránként vegyen be két-két lázcsillapítót. Reggelig egy levéllel szedett be, s továbbra is csak 39,5 fokig ment le a láza – magyarázta. A Frizbi producere reggel lLemondta az összes tárgyalását, és édesapjáért sietett, akinek a BKV-sztrájk miatt a taxira is három órát kellett volna várnia.

Hajdú Péternek muszáj fogynia, hiszen új kenyéradó gazdája, a TV2 közölte vele: ha képernyőre akar kerülni februári műsorában, meg kell szabadulnia a fölöslegétől. A Blikk úgy tudja, a 91 kilós Hajdúnak 80-ra kell lemennie. A producernek már sikerült is leadnia hat kilót, versenysúlya eléréséhez azonban nem szabad feladnia a küzdelmet.
 
 
 
[ 2149 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x