A rákkal küzdő Dennis Hopper válik a feleségétől
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / A rákkal küzdő Dennis Hopper válik a feleségétől

A rákkal küzdő Dennis Hopper válik a feleségétől

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-05-09

A rákbetegsége miatt ágyhoz kötött Dennis Hopper bejelentette, hogy elválik ötödik feleségétől, Victoria Duffy színésznőtől. 


Rendezvénynaptár
Az amerikai filmsztár szóvivője azzal magyarázta a szakítást, hogy a párnak "sok gondja volt, és most már mindketten békét és nyugalmat akarnak".

A 73 esztendős Hopper a múlt hét végén nyújtotta be a válási papírokat. A színész prosztatarákja miatt kemoterápiás kezelés alatt áll, de szóvivője szerint "tiszta tudattal" döntött a válásról.


A 42 éves Duffynak és Hoppernek van egy hatéves kislánya.

"A legjobbakat kívánom Viktóriának, de egyedül arra vágyom, hogy ezeket a nehéz napokat a gyermekeim és közeli barátaim körében töltsem" - fogalmazott Hopper hétfői nyilatkozatában. A sztár tavaly szeptemberben tudta meg, hogy rosszindulatú daganata van.

Az 1969-es moziklasszikus, a Szelíd motorosok rendezője és egyik főszereplője ötvenesztendős pályafutása alatt két színészi Oscar-jelölést kapott (Szelíd motorosok, A legjobb dobás), és számos nagysikerű filmben szerepelt.

A családi élete is meglehetősen mozgalmas volt. Egyik házassága, amelyet Michelle Philipsszel, a Mamas and Papas énekesével kötött, csupán nyolc napig tartott 1970-ben. Philips később elárulta, hogy a színész "pokolian" bánt vele. Első felesége, Brooke Hayward is szenvedett miatta: egy drogos tivornya után betörte az orrát.
 


 
 
[ 1370 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x