Tabáni Istvánt lerohanták a szőke csajok
Címlap / Showbiznisz / Tabáni Istvánt lerohanták a szőke csajok

Tabáni Istvánt lerohanták a szőke csajok

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-17

A Csillag Születik nyertese talán sohasem gondolta volna, hogy valaha annyi nő fogja őt megkörnyékezni, mint most. Az internetes sztártévé riportere egy szórakozóhelyen készített interjút Tabáni Istvánnal, aki bár nem szomorú azért, mert sok nő keresi a kegyeit, de egyenlőre mégsem szeretne ezzel foglalkozni. Az aranytorkú énekes elárulta, hogy jelenleg teljes mértékben a karrierjére koncentrál, a nők majd csak később jöhetnek. 

 

Rendezvénynaptár
Tabáni Istvánt csak a tabutv.hu-nak adott interjúja előtt négy szőke lány támadta le. Ez korábban egyáltalán nem volt mindennapos a teremőrből lett énekes életében, de most hozzá kell szoknia a hirtelen jött népszerűséghez! "Még friss a Csillag Születik, tehát nem telt el olyan sok idő az eredményhirdetés óta. A hölgyek tényleg keresik a kegyeimet, tulajdonképpen próbálnak velem ismerkedni, de idő is kell ahhoz, hogy az ember megpróbáljon egy komoly kapcsolatot kialakítani!" - meséli a tabutv.hu riporterének az RTL Klub tehetségkutatójának győztese, akivel egy budapesti szórakozóhelyen beszélgettünk.

"Majd eljön az az időszak is, amikor beadom a derekam, de most a karrier a legfontosabb. Szokatlan a sztárság, mint minden új dolog az ember életében, de próbálok alkalmazkodni. Mindig arra vágytam, hogy felálljak a színpadra, és hogy énekelhessek!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Tabáni István, aki szerint a szerénysége egy állapot, így nem nagyon változik a későbbiekben sem. 

 
 
[ 4418 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 72
 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x