Vásáry André tudja, hogy sokan gyűlölik
Címlap / Showbiznisz / Vásáry André tudja, hogy sokan gyűlölik

Vásáry André tudja, hogy sokan gyűlölik

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-23

A Csillag Születik huhogó énekesét sokan támadják hangja, viselkedése, vagy akár külleme miatt, de ez őt cseppet sem zavarja. Vásáry André az internetes sztártévének őszintén beszélt arról, hogy a negatív kritikák is a hírességek életének velejárója, és ezt teljesen elfogadja, illetve egyben megnyugtat mindenkit: tud az "André gyűlölőkről!". A fiút egyébként természetesen nem csak rossz élmények érik a közönség részéről, hiszen sokan önzetlen szeretettel viseltetnek iránta, és az utcán is gyakran megszólítják a rajongói. 

 

"Mindenképpen szerettem volna egy tehetségkutatóban szerepelni, de korábban nem volt olyan műsor, ahol mint operaénekes elindulhattam volna" - meséli a tabutv.hu riporterének Vásáry André, akinek nagyon fontos, hogy érezze, hogy állnak a hát a mögött.

A Csillag Születikben való szereplés azonban nem csak sikert és ismertséget, hanem rajongókat, és persze ellendrukkereket is hozott az énekes életébe. "Többen megállítottak az utcán, nagyon aranyosak. Rendkívül jó érzés, hogy ilyen önzetlen szeretet jön feléd" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Vásáry André, akinek a negatív kritikákról is megvan a véleménye.

"Változatlanul nem olvasok fórumokat és olyan jellegű dolgokat, ahol névtelenül lehet írogatni, és emiatt általában csak mocskolódás megy. Ezzel én egyébként tisztában vagyok, tehát az, amit én képviselek, az sokaknak tetszik és sokaknak nem, de ez egy természetes dolog. Azzal, hogy kiállsz a színpadra, vállalni kell azt, hogy hozzá nem értők mondanak rólad véleményt, méghozzá csak azért, hogy megbántsanak. Megnyugtatok minden André gyűlölőt, hogy tudom, hogy vagytok!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Vásáry André.


 


 
 
[ 2134 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x