Heidi Klum szobrot kapott a berlini panoptikumban
Címlap / Showbiznisz / Heidi Klum szobrot kapott a berlini panoptikumban

Heidi Klum szobrot kapott a berlini panoptikumban

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-17

Heidi Klum viaszszobrával gazdagodott Madame Tussaud berlini panoptikuma hétfőn, élethű viaszmását maga a szupermodell leplezte le. 

 

Rendezvénynaptár
"Azért az mégiscsak ritka, hogy a saját szemembe nézek" - viccelődött a német modell. Heidi Klum végső ítélete pozitív, szerinte csillogó rövid alkalmi ruhát és feltűzött frizurát viselő alakja "egész jól sikerült".

A modell szobra jó társaságba került, többek közt Jennifer Lopezzel, Robbie Williamsszel és Leonardo DiCaprióval került egy helyiségbe. A szőke híresség viaszmásán hónapokon át tíz szakember dolgozott, a szobor 200 ezer eurót (54,2 millió forint) kóstál - számolt be az Unter del Lindenen álló intézmény szóvivője.


A négygyermekes Klum saját bevallása szerint még nem nyerte vissza álomalakját 3 és fél hónapos kislánya születése után. "Mi, nők mindig találunk problémás területeket" - jegyezte meg a modell figurája leleplezésekor. A Los Angelesben élő híresség a hét végéig tartózkodik Németországban, majd visszautazik az Egyesült Államokba.
 
 
 
[ 1365 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 72
 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x