Mel Gibson fegyverrel a párnája alatt alszik
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Mel Gibson fegyverrel a párnája alatt alszik

Mel Gibson fegyverrel a párnája alatt alszik

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-13

Mel Gibson nemrégiben arról nyilatkozott, hogy sok celebbel ellentétben nem alkalmaz testőröket, inkább saját kezébe veszi személyes biztonságát. A színész azt vallja ebben a mai világban fel kell fegyverkezni, ezért tart otthon fegyvert és baseball ütőt is a hálószobájában. 


Rendezvénynaptár
"Egy darabig voltak testőreim, de nem tetszett a dolog. Ha eljött az ember ideje, akkor eljött, ez ellen nincs mit tenni. Ha otthon alszom és valaki betör hozzám, akkor vagy felébredek, vagy nem. Persze, ha felébredek, leütöm egy baseball ütővel, vagy lelövöm a fegyveremmel. Van fegyverem, a mai világban kell, hogy az ember felkészült legyen."

A színész tervezi, hogy visszatér a képernyőre, az eddigi szünetet azzal magyarázza, hogy egy idő után megfáradt színészi játéka és szüksége volt egy kis távolságra. Most már úgy érzi megkomolyodott, és szívesen állna újra kamera elé. Viszont azt is elmondta, hogy örül neki, hogy felnőtt gyerekei nem léptek nyomdokaiba, és remélem, hogy nemrég született lánya, Lucia sem választja a színészi pályát. Mel Gibson is részt vett a George Clooney által szervezett pénteki Hope For Haiti Now telefonos pénzgyűjtő akción. 
 
[ 1634 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x