VV Anett kopasz lesz
Címlap / Showbiznisz / VV Anett kopasz lesz

VV Anett kopasz lesz

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Persze senkinek sem kell megijednie, nem biztos, hogy a szexi valóságshow-hős meg fog szabadulni szőke fürtjeitől. VV Anett csupán azért tett elhamarkodott ígéretet, mert olyannyira rosszul indult neki a 2010-es év, hogy ha nem változik valami nagyon radikálisan körülötte, akkor biztosan kitépkedi a hajszálait. Béres Anettet kábelszolgáltatója és egy behajtó cég is fizetésre kényszeríti épp, méghozzá a gyönyörű lány szerint olyan dolgok miatt, amikért egyáltalán nem kellene. 

"Kicsit izgulok, mert azt mondják, hogy ha rosszul kezdődik az év, akkor az egész év ilyen lesz" - kezdi a tabutv.hu-nak adott interjúját Béres Anett, akivel sok szerencsétlenség történt idén, pedig még az első hónapnak sincs vége. "Lehet, hogy 2010. december 31.-re teljesen kopasz leszek, mert szálanként kitépem majd a hajam az év végére. Nekem most igazából a pénzügyi dolgok nem jönnek össze eddig" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában az RTL Klub sztárja.

VV Anett a kábeltévé szolgáltatójával és egy parkolási társasággal is viaskodik. "Kaptam a kábeltévésektől egy hetvenezer forintos csekket, miszerint annyi tartozásom van feléjük. Anyukám mindig megmondta, hogy tegyem el a csekkeket, én pedig eltettem egy bizonyos helyre, csak nem tudom, hogy hol vannak. Így most jól megszívtam, mert nem tudom bizonyítani, hogy befizettem, ezért csengetnem kellett" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Béres.

"A folytatás az pár nappal ezelőtt ért, miszerint 2004-ben parkolójegy nélkül parkoltam, és a 35 ezer forintból mára 80 ezer forint lett. Százezreket csinálnak a semmiből, és nem tud mit csinálni az ember, mert ez végrehajtás, és ráterhelik az autómra" - meséli a tabutv.hu riportjában Anett, akinek még az autóját is összetörték idén.



 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 4438 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x