LL Junior érzékeny!
Címlap / Showbiznisz / LL Junior érzékeny!

LL Junior érzékeny!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-24

A rapper meg fogja lepni kedvesét Valentin napkor, feltéve ha van neki. Ugyanis ez az a téma, amiről nem beszél, de arról, hogy sírt már lánynak, hogy fogadja vissza és, hogy imád szerelmet vallani, arról szívesen beszél LL Junior. 

 

A Fekete vonat egykori tagját, LL Juniort érzékenységéről kérdeztük és nyílt őszinteséggel válaszolt. "Van egy ilyen oldalam is, a dalok írásánál igazából. A szakításoknál, az életem olyan periódusaiban, amikor lent vagyok, nagyon magam alatt vagyok, ha depressziós vagyok, érzékeny, szenzitív. Akkor vannak olyan napok is, amikor hihetetlen nagy önbizalmam és magabiztosságom van. Ez attól függ, hogy éppen hol van a karmám" - osztotta meg tabutv.hu riporterével a rapper mai sztárvideónkban.

"Minden egyes szerelem vallásnál, tehát amikor szerelmet vallok valakinek Valentin nap van. Nekem az a Valentin napok Roys Roys-a. Az a mindenem, amikor szerelmet vallok valakinek. A magyarok nem tartják itt Európában ezt a Valentin napot. Amúgy is egy nagyon amerikai ünnep. Ez olyan, mintha megkérdeznél, mit gondolok a hálaadás napjáról, majd júniusban. Ugyanazt fogom mondani, mint a Valentin napról kb, azt érzem" - ecsetelte a rapper a tabutv.hu videójában.


 


 
 
[ 2124 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x