Zimány Linda belógott a VIP-be!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Zimány Linda belógott a VIP-be!

Zimány Linda belógott a VIP-be!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-03-07

A Cool Tv műsorvezetője most először töltötte a szilvesztert külföldön. Zimány Linda barátaival együtt utazott Las Vegas-ba, ahol rengeteg világsztárral találkoztak, és a Black Eyed Peas együttes egy tagjával is koccintott, ám az odajutás nem volt túl egyszerű. Linda egy zsúfolt szórakozóhelyen bekéretszedett egy kevésbé feltöltött terembe, és miután meglátta, hogy a szomszéd helységbe érkeznek a sztárok, Ő is belógott oda. 


Rendezvénynaptár
Zimány Linda nem kissebb sztárral szilveszterezett, mint a Black Eyed Peas Fergieje. "Nekünk volt belépőnk egy szórakozóhelyre, ahol a Black Eyd Peas lépett fel. Nagyon megtelt a klub, talán ezer ember is kinn maradhatott, aki nem fért már be, de megvették a belépőjüket. Mi még pont bejutottunk, mert időben odaértünk hála az égnek, viszont gyakorlatilag csak egy folyosóra kerültünk be, mert sehová sem tudtunk mozogni" - meséli a tabutv.hu riporterének a szőke műsorvezető, aki a videóban képeket is mutat a frenetikus estéről.

"Találékony magyar módjára megkérdeztük a biztonsági őrt, hogy nincs-e arra lehetőség, hogy kicsit lazább helyre kerültünk. Nagyon jó fej volt a srác, mert mondta, hogy jó-jó most az egyszer. Bevitt minket egy külön terembe, ahol már lehetett levegőt venni, meg hasonlók, de én már kezdtem csalódott lenni, hogy nem is látjuk majd a bandát, de mindez addig a pillanatig volt így, amíg meg nem fordultam, és Fergie meg nem ütötte a vállamat" - mondta el a tabutv.hu videójában Zimány Linda.

A Cool Tv csinos műsorvezetője végül kalandos módon, de együtt tölthette az estét a világsztárokkal. "Bevonultak a mellettünk lévő terembe, és találékony magyar módjára, miután elment a biztonsági őr, mintha oda tartoznánk, szépen besétáltunk a VIP terembe. Mindenki nagyon boldogan fogadott minket, koccintottak velünk, kimentünk velük a színpad mellé" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Zimány, aki több közös fotót is készített a hírességekkel.


 
 
 
[ 2982 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x