Már megint Vilmos és Kate "pillanatokon belüli" jegyességét...
Címlap / Showbiznisz / Már megint Vilmos és Kate "pillanatokon belüli" jegyességét jósolják

Már megint Vilmos és Kate "pillanatokon belüli" jegyességét jósolják

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-05

Ismét Vilmos brit trónörökös és kedvese, Kete Middleton jegyességének "pillanatokon belüli" bejelentésére következtetnek bizonyos jelekből a herceg környezetében. 

 

A The Sunday Telegraph - a legnagyobb vasárnapi brit konzervatív lap - pletykarovata úgy értesült, hogy Kate édesapja, Michael Middleton "egy lépésnyivel hátrébb vonulni készül" a gyermekzsúr-kellékek internetes forgalmazásával foglalkozó, igen sikeres családi vállalkozás irányításától. A lapnak nyilatkozó "családi barátok" ezt annak jeleként értelmezik, hogy Mr. Middleton a már idén várható esküvő előkészületeire kíván összpontosítani.

"Mindannyiunk meggyőződése, hogy pillanatok kérdése az eljegyzés bejelentése" - fogalmazott a reménybeli trónörökösné édesapjának egyik barátja.


A lap felidézi, hogy Károly walesi herceg és a néhai Diana hercegnő 1981-ben bejelentett eljegyzését is annak az évnek a februárjában hozták nyilvánosságra, és öt hónapra rá megtartották a világraszóló esküvőt a londoni Szent Pál székesegyházban.

Vilmos - Károly trónörökös és Diana elsőszülött fia, aki apja után a második a brit trónutódlási sorban - 2001-ben ismerkedett meg polgári származású kedvesével a skóciai St. Andrews egyetemén, és a házassági pletykák attól a pillanattól kezdve keringenek a brit sajtóban, hogy nyilvánvalóvá vált a kapcsolat komoly jellege.

A herceg - általános megdöbbenésre - három éve szakított ugyan barátnőjével, de a mosolyszünet alig két hónapig tartott, és az ifjú trónörökös sikeresen visszakönyörögte magát Kate kegyeibe.

Az eljegyzési találgatások hulláma minden évben különösen karácsony és újév tájékán csap magasra. A Woolworths, az egykori patinás brit áruházlánc például már 2006 karácsonyára legyártatott 25 ezer bögrét, 12 ezer tányért és 15 ezer szalvétát Vilmos és Kate "eljegyzési" portréjával.

A Woolworths azóta tönkrement, a várva várt bejelentés pedig még mindig nem hangzott el.

Vilmos azonban egy korábbi, elhíresült és gyakran emlegetett megjegyzésében kibökte, hogy 28-30 éves kora előtt nem készül házasodni - és a herceg az idén éppen 28 éves.

Hivatásos udvari megfigyelők szerint nem valószínű, hogy Vilmos 30 éves koráig, vagyis 2012-ig vár, hiszen akkor két nagy esemény is leköti a közfigyelmet: a herceg nagymamája, II. Erzsébet királynő abban az évben ünnepli trónra lépésének gyémántjubileumát, vagyis 60. évfordulóját, és 2012 nyarán rendezik a londoni olimpiát is.

 
 
[ 1923 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x