Damu Roland úszik az adósságban! Kovács Áron: a félrelépés...
Címlap / Showbiznisz / Damu Roland úszik az adósságban! Kovács Áron: a félrelépés megbocsátható!

Damu Roland úszik az adósságban! Kovács Áron: a félrelépés megbocsátható!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-18

Lapszemle: Havonta csaknem 100 ezer forintos összeget vonnak a színész pénzéből. A műsorvezető pedig arról is beszélt, hogy a népszerűséggel együtt járnak a csinos lányok, de kezd imunis lenni. 


Rendezvénynaptár
Damu három évvel ezelőtt egy akkori szerelmétől kért kölcsön ötmillió forintot, amit a mai napig nem törlesztett. A színész alig pár napra kérte kölcsön a kisebb vagyont, amely akkor a TV2-nél dolgozó fiatal lány összes megtakarítása volt. A Blikk úgy tudja, Damu nem adta magától vissza a pénzt, így a lány ügyvédhez fordult.

A félrelépés szerintem nem válóok - monta Kovács Áron a Borsnak. - Hiszen ilyenkor kizárólag a megcsalt fél egója sérül. És ami nagyon érdekes, ugyanakkora az egója egy szupermodellnek, mint egy elhízott, kinyúlt melegítős háziasszonynak. A megcsalás mindig háromszereplős történet. Ha egy nő elhagyja magát vagy egy férfi nem figyel eléggé egy nőre, akkor ne csodálkozzon, ha mással pótolják.

A másodfokú bíróság letöltendőről felfüggesztett szabadságvesztésre enyhítette annak a férfinak a büntetését, aki az emeletről dobta ki a kutyáját - tudatta a NOÉ Állatotthon Alapítvány. Az enyhítés indoklása szerint figyelembe a bíróság, hogy a vádlott orvosi kezelések - elvonókúra - alatt áll. Valamint arra az általános büntetéskiszabási gyakorlatra is hivatkozott, hogy állatkínzásért nem szoktak letöltendő büntetést kiszabni - olvasható a Népszabadságban.
 
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 937 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x