Voksán Virág jósolni tanul
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Voksán Virág jósolni tanul

Voksán Virág jósolni tanul

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-22

A híres modell és DJ, Voksán Virág világa nemrégiben fenekestül felfordult, mikor olyan fotók kerültek napvilágra róla, amiket elrejtett volna a nagyközönség elől. Voksán Virág azonban nem az a típus, aki feladja. Egy jóslat megmondta neki, hogy az útja a spiritualitás, s így most jósolni tanul. 


Rendezvénynaptár
- A Poláris világ jóskártya menő, trendi szín-és formavilága áll legközelebb hozzám – mondja Virág – mivel egyszerű, világosan érthető és nagyon látványos. Szeretem a míves fém dobókockát, a talizmános zsákocskát, a kirakást segítő szép, lila terítőt, egyszóval az egész jóslási rendszert. A jóslatok meghatározóak számomra, nagyon sokat segítenek a döntésekben, abban, hogy megfontoltabb, tudatosabb legyek. Mivel nem csak a kártyák, de az asztrológus szerint az idei évem lelki-spirituális év, most sokat kell a munka mellett a lelki életemmel, a boldogságommal is törődnöm.


A kártya megalkotója, Gáspár Kati ezoterikus tanácsadó szerint Virág nagyon jó úton halad, hiszen a kilátástalannak tűnő helyzetekben, amikor életünk akár pár perc alatt fenekestül felfordul, épp az ilyen típusú iránymutatások, jóslatok adhatnak erőt a folytatáshoz. Szerinte Virág tehetséges, s bár pontosan tudja, hogy a modellkedést és a keverőpultot nem áldozhatja fel az ezotéria képzeletbeli oltárán, biztos abban, hogy személyes boldogságához nagyban hozzájárul a spirituális iránymutatás. 
 A Poláris világ jóskártyáról itt többet megtudhatsz. 
 
[ 6944 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x