Brigitte Bardot tagadja, hogy lefeküdt a polgármesterrel
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Brigitte Bardot tagadja, hogy lefeküdt a polgármesterrel

Brigitte Bardot tagadja, hogy lefeküdt a polgármesterrel

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-22

Mélyen felháborodott és perrel fenyegetőzik Brigitte Bardot egy francia polgármester kijelentése miatt. Patrick Balkany, Lavallois-Perret párizsi előváros első embere ugyanis azt állítja, a hatvanas években szexuális kapcsolatban állt a színésznővel. 


Rendezvénynaptár
Balkany kijelentését az egykori szexszimbólum januárban már háromszor is cáfolta, ennek ellenére a politikus a hétvégén újból megismételte állítását egy televíziós műsorban. A 75 éves Bardot fenyegetése szerint a következő alkalommal már kártérítésért fog pert indítani a férfi ellen, aki egyébként Nicolas Sarkozy francia államfő közeli barátja.


A ma már visszavonultan élő, életét az állatvédelemnek szentelő egykori francia színésznő a Le Parisien című napilapnak kijelentette: "Tudom, kivel feküdtem le, és ezzel a hazug, neveletlen fráterrel biztosan nem".
 
Balkany azonban Bardot magyarázatát "nagyon szomorúnak" nevezte. A konzervatív politikus állítólagos afférjukról januárban megjelent könyvében is beszámol. Azt állítja, Bardot a viszonyt még férjének is bevallotta egy közös karácsonyi ünneplés alkalmával 2004-ben. "Nézd csak, ott a polgármester. Lefeküdtem vele, amikor még húszéves sem volt" - mondta állítólag a színésznő.


A jelenleg Saint-Tropez-ban élő Bardot fiatalon lett híres a hatvanas években olyan filmek főszereplőjeként, mint A megvetés, az Egy párizsi lány, vagy az És Isten megteremté a nőt. Negyvenévesen azonban felhagyott a filmezéssel, azóta az állatvédelemnek szenteli magát. Mostanában többek között a lómészárszékek betiltásáért, és egy európai vegetáriánus nap bevezetéséért harcol.
 


 
 
[ 1818 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x