Távoltartási végzés Dennis Hopper felesége ellen
Címlap / Showbiznisz / Távoltartási végzés Dennis Hopper felesége ellen

Távoltartási végzés Dennis Hopper felesége ellen

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-20

Újabb fordulatot vett az eddig is elég titokzatos és ellentmondásos Dennis Hopper ügy. Eddig azt lehetett tudni, hogy az idős színész súlyos beteg, és lánya beszélte rá, hogy a halálos ágyán váljon el feleségétől, hogy kitúrhassa őt az örökségből. A feleség halálos fenyegetésről, fegyverekről, és kábítószerről nyilatkozott a sajtónak. Azt mondta, félt a férjétől. 

 

Újabb hírek szerint nem ő az egyetlen, aki fél, Hopper ugyanis távoltartási végzést kért a nő ellen. Dennis Hopper orvosa, aki előrehaladott prosztata rákkal kezeli a színészt, kiadott egy nyilatkozatot, miszerint az asszonnyal való kontaktus, hátráltatja a 73 éves Hopper gyógyulását. A végzés szerint Victoriának 3 méter távolságot kell tartani férjétől, annak felnőtt gyerekeitől, Henrytől és Marintől, valamint asszisztensétől, Emily Davistől.

"A felesége jelenléte hátráltatja a kezelést," mondja az orvos. "Arra a meggyőződésre jutottam, hogy Mr. Hopper minél kevesebbet találkozik Victoriával, annál tovább élhet." Victoria a múlt hónapban bírósághoz fordult, mert úgy érezte, családja manipulálására zárta őt ki Hopper az örökségből. Az orvosok azonban megállapították, hogy Dennis mentálisan ép, és képes saját döntéseket hozni.

 
 
[ 1316 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x