Megríkatták a kamerák a hétéves szambakirálynőt
Címlap / Showbiznisz / Megríkatták a kamerák a hétéves szambakirálynőt

Megríkatták a kamerák a hétéves szambakirálynőt

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Sírva fakadt a kamerák kereszttüzében a hétéves szambakirálynő a vasárnapi riói karneválon. A megszeppent kislányt szüleinek sikerült megnyugtatnia, aztán végigtáncolta a felvonulást. 

Júlia Lira az egyik legnevesebb szambaiskola, az Unidos do Viradouro felvonulását vezette magyar idő szerint hétfőre virradóra a szambaiskolák hagyományos versenyén. Indulását nagy vita előzte meg, mivel gyermekjogvédők tiltakoztak ellene, hogy ilyen zsenge korú gyermek egy szexualitást tükröző szerepben lépjen fel. A Rio de Janeiró-i családjogi bíróság azonban a múlt héten engedélyezte a fellépést.

A kislányt édesapja, Marco Lira, a Viradouro szambaiskola vezetője jelölte ki a menet élére. A fotósok tucatjai és rajongók tengerétől körülvett gyerek azonban az első tíz perc után könnyekben tört ki.


A szambaiskola szóvivője a gyerek arcába nyomott kamerákat okolta a történtekért, Júlia édesapja pedig a fölé magasló tömeggel magyarázta a kislány kétségbeesését. A megrémült Júliát gyorsan hátravitték, ahol édesanyja megnyugtatta, majd rövid szünet után visszatért a menet élére.

A műsor végén az apa és lánya is fáradtnak és megviseltnek tűnt. Bár Júlia megpróbált mosolyogni, nem válaszolt a firtatásra, hogy vajon élvezte-e az előadást.

A brazil szambaünnepre százezrek utaznak Rio de Janeiróba, köztük számos híresség a világ minden tájáról. A tévécsatornák nézők millióinak otthonába juttatják el a zenés-táncos felvonulás képeit. Míg a színpompás parádé a közönségnek egyedülálló szórakozás, a táncosok számára évről-évre komoly megmérettetés. A szambaiskolák előadását szigorú szabályok szerint értékelik, az előadások precizitása, hangulata és látványa alapján odaítélt győzelmi trófea nagy tekintélyt ad az illető szambaiskolának. A Viradouro szambacsoport 1997-ben nyerte meg a versenyt.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2040 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x