Voksán Virágnak megjósolták, hogy balesetet szenved!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Voksán Virágnak megjósolták, hogy balesetet szenved!

Voksán Virágnak megjósolták, hogy balesetet szenved!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-22

A nyuszilányból DJ-vé avanzsálódott Voksán Virág elég babonás. A fekete szépség az élete során fellépő kríziseikor szokott jósokhoz fordulni. Az ezotéria segít neki túllépni a gondokon vagy éppen megelőzni. Ezt tette most is, amikor a Tabu Tv kamerája is elkísérte. A poláris kártyavetésen Virágot óvva intették a közlekedéstől! 


Rendezvénynaptár
Voksán Virág, a 2006-os év Playmate-je, mint megtudtuk, igen babonás. "Igazából, ha valami krízis történik az életemben, én akkor szoktam különböző jósokhoz fordulni" - osztotta meg a tabutv.hu riporterével a külföldön csak DJ Flower-nek emlegetett modell. "Hál’ istennek csupa jót hallottam, így jóslat gyanánt. Azt mondták, hogy nagyon pozitív nekem ez az évem, mint karrier, mint hírnév, és a munkám szempontjából is." - örömködött a modell a Tabu Tv sztárvideójában, akivel a Poláris világ jóskártya bemutató sajtótájékoztatóján beszélgettünk.

"Nincsenek negatív lapok ebben a kártyapakliban. Tehát ebben is különbözik ez a kártyapakli a többitől, a többi jóskártyától. Mert hát hisz nagyon sokan azért izgulnak, amikor elmennek így jósoltatni, mert félnek attól, hogy valami nagyon rossz hírt fognak jósolni. Amivel aztán együtt kell élni aztán évekig is, amíg bekövetkezik a jóslat" - ecsetelte a Polaris kártya sajátosságait Voksán Virág a tabutv.hu videójában.

"Természetesen vannak intések. Engem például arra intettek, hogy óvatos legyek a közlekedésben, akármit is takarjon ez, akár autóval vagy bármivel. Eléggé sokat utazom a fellépéseim miatt külföldre is. Repülővel, mikor külföldön játszom és vidékre meg kocsival. Van olyan, hogy 2-3 órás autóutak és van amikor nem éppen a legszerencsésebb utakon kell menni, nem autópálya van végig. Úgyhogy ezt meg fogom fogadni" - Ígérte meg a Tabu Tv több tízezres látogatói táborának a modell DJ.

További részletek a kártyáról a www.polariscards.com oldalon!
  
 
[ 3951 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x